Wysłany: 20 Styczeń 06, 14:31 Ślizganko we Wrocławiu
Hej!
Gdzie we Wrocku jest jakiś plac gdzie można by się trochę poślizgać, pomijając parkingi hipermarketów. Bo za każdym razem trochę daleko do Skarbimierza jechać ;-)
Czyli, gdzie ślizgacie się we Wrocku, ja ostatnio trochę się pobawiłem na parkingu przy Hali orbita, ale mało miejsca no i te płotki niskie
byłeś w skarbku, to zawiedziony będziesz bo miejsca trochę mało, oczywiście zależy do czego.........
Własnie mało, ale w mieście super specjalnych wymagań to nie mam ;-)
Parking przy osobowickim......
To się dzisiaj na ślizganko wieczorem wybiorę
I czekam na jeszcze jakieś lokalizacje
u mnie to wszędzie mozna.no a za tydzień mamy rajdzik właśnie na dwóch placykach+kawałek oesu .
i teraz niewiem czy jechać na spot czy na kjs.
ale jak będzie śnieg to chyba wystartuję,tylko osłona pod michę by się przydała!!
ja osobiście polecam placyk pod Andersa lecz polecam lepszy placyk prawie na Brochowie
pomiędzy przejazdami koło działek w zeszyłm roku latałem tam godzinke lecz nie bmw
_________________ Niech Rajdy będą z Wami !!! 12.03.2006-2miejsce w 2el.Mistrzostw Malczyc -jechałem jako pilot .
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 20 Styczeń 06, 19:49
a jak sie chcecie troszke dalej to w Jelczu-Laskowicach jest placyk pod wieżowcem, ósemeczka koło basenu, i tor prób ......... jak coś to na pw do mnie kiedy i o której wpadacie to popatrze
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
A ja gdzie popadnie, czy stacja cpn , czy ulica czy placyk, ostatno rondo na mielieckiej
za Muchoborem Małym objezdzałem z 5 razy zanim z niego wyjechałem
Frajda jest NIEEEEEEEZIEMSKAAAA !!!!!!!
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 30 Styczeń 06, 20:26
na niskich lakach znam jest nawet spoko .
Ten o ktorym ktos pisal na brochowie to tez znam bo to moje okolice i fajny jest ale tylko w zime jak ubije sie snieg i zakryje dziury . Na lato tego parkingu nie polecam bo zabardzo dziurawy ale tej zimy posmigalem na nim zanim snieg zamienil sie w nierowna lodowa tafle oczywiscie parking jest zdala od zabudowan ale nie moglo sie obejsc bez przyjazdu policji dobrze ze wtedy stalem a nie krecilem ogolnie czesto policja sie tak kreci bo na tym odcinku ginely kable tepsy
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Hej!
Więc tak...., byłem na małym ślizganku, kilka razy zresztą ;-)
Na mickiewicza parking rzeczywiście jest,ale to już takie z braku laku, mało miejsca.
Na osobowicach przy cmentarzy daje radę, ale teraz jak się lodzio zrobił i do tego nierówny to tak różnie z tym ślizganiem, ale plac jest fajny
Na Brochowie nie wiem gdzie toto
Co do niskich łąk to jutro podjadę bo akurat będę niedaleko
Pozdrawiam
a tak wlasciwie to jak sie slizga na pustym parkingu to policja ma prawo sie przyczepic? jest jakis paragraf na to? ja sie slizgalem kiedys u siebie w Kłodzku pod leklerkiem i mi tylko sprawdzili trzezwosc ale powiedzieli ze nic nie moga zrobic bo to nie "droga publiczna". a jak myslicie co by bylo np. na parkingu na osobowicach?
Nie wiem, przez chwilę to się nawet nad tym zastanowiłem i spojrzałem czy jakiś smerf sie niepojawia na horyzoncie ;-)
Ale właśnie,co mogą zrobić podczas takiej akcji??Jak się ślizgałem pod milenijnym, ludzie jakoś tak dziwnie patrzyli ;-) w każdym bądź razie ktoś mądry mógłby się znaleźć i zadzwonć po niebieskich i co wtedy??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum