Wysłany: 13 Maj 06, 22:59 Skąd dowiedziałeś się o istnieniu forum BMW KLUB WROCŁAW ?
Tak sie ostatnio zastanawiałem w jaki sposob dowiadują sie o stronie/forum/klubie
nowe osoby , dlatego zachęcam do wypełnienia ankiety , ktora pomoze nam
w przyblizeniu ktory sposob jest najbardziej popularny a który należało by troche
bardziej dopracowac , zeby reklama forum byla w pełni skuteczna
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 14 Maj 06, 07:00
JA znalazłem w wyszukiwarce jeszcze za czasów bmw.syk.pl zarejestrowałem sie i zapomniałem o tym a później mordulec dał mi linka i od tamtego czasu nie moge sie oderwać od tego forum zaznaczam że od znajomego bo inaczej by mnie tu chyba nie bylo
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Mój samochód:: BMW 7 (E38) + suprise silnika
Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 361 Skąd: Wrocław-Fabryczna
Wysłany: 14 Maj 06, 08:50
A ja dowiedziałem się z BMW KLUB POLSKA , któś pisał w poście na temat Zlotu chyba w Tarowie i dał link do zdjęć do galeri http://www.maxbimmer.pl/g...005/index.shtml i później poszło już łatwo.
no mordulec dobrze wiesz
a tak poważnie to na forum bmw klub mordulec dał znać o spocie we wrocku to sie przejechalem.i jeszcze nawet ostrzeżenie dostałem na tamtym forum za brzydkie słówka hehe
te słówka to oczywiscie nie na maxbimmer-a
Co do tematu...to o forum (ogólnie o stronce) dowiedziałem się z naklejki na klubowej bejcy (beżowa chyba E30), którą często widuje na mojej parafi :-)
Mój samochód:: BMW
Wysłany: 9 Sierpień 06, 22:12
A ja trafilem bardzo zabawnie... bo przez jednego z klubowiczów "Piotra" który, wyminąl mnie na na wrocławskich drogach i na światłach wysiadł z auta i zaprosił na www.maxbimmer.pl Szczególy znam ja, Piotr i jego pasażerka (Beatka)
_________________ E30 i aż chce się żyć !
Agnieszka
Mój samochód:: jeszcze bez ale w planach nowsza E324
Wysłany: 18 Wrzesień 06, 19:02
powinniście dodać jeszcze jedną opcję do ankiety: z flagi klubowej śmigającej przez Wrocław
_________________ zupełnie zielona liczę na lekkie dokształcenie
Ze mna to bylo tak , uczeszczam na forum bmw klub polska i tam gadali o zlotach tylko oni cos kolo szczecina itd. a ze ja chcialem tez po uczaszczac na takie imprezy zaczolem szukac (google) klubu na dolnym slasku , no i jestem
Mój samochód:: BMW e30 320I s4.10
Wiek: 32 Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 344 Skąd: Szkocja/Jelenia Góra
Wysłany: 28 Listopad 06, 12:34
Szukając jakichkolwiek informacji o BMW (technicznie, tuning) znalazłem sie na stronie klubu Poznań. Tam musiałem obejrzeć pokazane auta, gdzie również swoje e30 323 diamantschwarz prezentował Piotr, który w swoim niku ma logo klubu MAXBIMMER z adresem. Pomyślałem że do Wrocławia mam bliżej niż do Poznania. Sprawdziłem i tak mi zostało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum