A mnie zaprosil KOSA. Gadalismy na PW i wyslal mi link do was. Zadko jestem bo caly czas hasla m u was niedzialaly ale mam nadzieje ze to ju zprzeszlosc
PZDR
A mnie zaprosil KOSA. Gadalismy na PW i wyslal mi link do was. Zadko jestem bo caly czas hasla m u was niedzialaly ale mam nadzieje ze to ju zprzeszlosc
PZDR
Chodziłem po internecie i przeglądałem strony o klubach BMW.
I tak trafiłem na waszą strone. Jestem z okolic Piaseczna pod
Warszawą.
Może znacie kogoś z tych okolic.
Pozdro dla klubowiczów.
Ja trafiłem przez google, szukajc najblizszego klubu i miłosników marki
Najblizej mam BMW Klub Opole ale ich forum ma ok 10 uzytkowników wiecy wybor był prosty
ale pieska masz fajnego jesli smiga tak szybko jak bmw to jest git ale chyba zabierze tylko 1 osobe na poklad do 10 kg masy calkowitej kierowcy :D bez urazy ale piesek naprawde fajny wzuc jakas fote swojego autka w powitaniach lub w buma design POZDRAWIAM
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 20 Maj 07, 16:54
ja znalazłem te stronke w wyszukiwarce... kupiłem sobie wreszcie wymarzona bume i chciałem znalesc jakas taka stronke... jeszcze jak bym wiedział kiedy jest najblirzszy spot to by juz było całkiem zaje.....e
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
Hm...ze mną było tak, że ja dowiedziałam się od Górala, a jemu info o istniejącym forum podał kolega gizbern Fajnie, że jest tu też trochę damskiego grona
Ja też się dowiedziałam od kolegi, ale to baaaaaardzo dawno temu
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Fajna sprawa z tą ankietą tylko że ja częściowo skłamałem, gdyż nie ma w niej odpowiedzi na sytuację w jaki sposób się dowiedziałem o Klubie.
Oto moja historia:
Pewnego pięknego dzionka jadąc z pracy do domku zatrzymałem sie na światłach na pasie do skrętu w prawo. Po mojej lewej stronie stało bardzo fajne z włączonym kierunkowskazem, że chce dostać się na prawy pas. Zobaczyłem antenę na dachu, a że ja też mam CB to podałem, aby kolega sympatyczny wskakiwał jak tylko się zluzuje ścisk. Przez kilkaset metrów jechaliśmy w tym samym kierunku. I sympatyczny kolega zagadał do mnie. I tak od słowa do słowa doszło do wymiany numerów telefonów oczywiście. SMSem przesłał mi adres Klubu. I tak oto znalazłem to czego szukałem - posiadaczy a zarazem świetnych kolegów ) (i koleżanki)
Ot i cała historia.
Jeszcze raz dzięki gizbern !!!!!!!!
_________________ Aby zmienić Świat trzeba najpierw zmienić siebie.
Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wysłany: 13 Marzec 08, 22:04
Witam.No ja jak większość,wbiłem BMW w goglach no i tak tu trafiłem.Co prawda jest wiele podobnych stronek ale uważam że u was jest to jakoś fajnie poskładane do kupy,każdy temat ma swoje miejsce,nie ma czekania na konkretne odpowiedzi no i ogólnie z tego co piszecie na temat waszych spotów to zaj...ście żałuje że mam taki kawał do Wrocka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum