Moim zdaniem 3-ka ładniejsza , Szwedu jakby zdjac oznaczenia z klapy bagaznika tej 1ki to
mysle ze nie jeden by powiedział ze to jakas Mazda , linia dachu troche nie bardzo mi sie
widzi , pewnie to kwestia tego ze autko krótsze
dla mnie moid malina, i to mi bardziej 3 przypomina niz prawdziwe nowe 3 bo tamto to zaczyna gabarytami do 5 dochodzic.. a to jest zgrabne i male... na dodatek paleta silnikow jest smieszna
135 twin turbo
128
123d twin variable turbo (2 turbiny o innych rozmiarach aby zapelnic rownomierne doladowanie w calym zakresie obrotow)
Jak wygram w totka kupie 123d ;]
[ Dodano: 3 Październik 07, 22:31 ]
Wojtek napisał/a:
całkiem niezła, ta wersja ze zdjęcia tarcze to ma naprawde wielkie, pewnie model 135
przod - wypas (jak w hatchbacku)
linia boczna do slupka - bajka (j/w)
ale to co sie z tylu dzieje = renault thalia + deawoo lanos (nie musze chyba mowic,
ze to nie sa superlatywy?)
generalnie "jedynka" w wersji 3-drzwiowej jest gitara... coupe nie jest ok
no coz.. Chris Bangle rozpoczal rewolucje w design'ie nie koniecznie pozytywna,
chociaz do piateczki i trojeczki juz sie przekonalem
Wysłany: 3 Październik 07, 23:36
Dla mnie rozpacz, kufer dodany na siłę, "kwaśny" wygląd, jedynie silniki dają radę...
Ostatnio zmieniony przez szwedu 3 Październik 07, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 3 Październik 07, 23:56
BMW a'la konik garbusek, ja osobiście nie widzę nic nadzwyczajnego w takiej kanciasto-okrągłej bryle...z nowych modeli jedynie E92 mi sie względnie podoba...
Co tu dużo gadac - oba chętnie bym wciągnął - i to każdą ilośc
PS. Do jedynki trzeba się przyzwyczaic jak do pierwszego Focusa To dalej po prostu myśl techniczna się zmienia. Dalej jest napęd na tył, dalej super prowadzenie, komfort i prestiż
Podzielam zdanie Szwedu - podobają mi się silniki 3.5i w każdej otoczce
ogladalem fotki 1 Coupe jakis czas temu juz - o ile jedynka w wersji poprzedniej nie podobala mi sie zupelnie, o tyle Coupe mnie mile zaskoczylo moim zdaniem ladne autko, nie wiem tylko jakie tam maja byc montowane silniki
ogladalem fotki 1 Coupe jakis czas temu juz - o ile jedynka w wersji poprzedniej nie podobala mi sie zupelnie, o tyle Coupe mnie mile zaskoczylo moim zdaniem ladne autko, nie wiem tylko jakie tam maja byc montowane silniki
pisalem w postach... 3narazie znane mi to 3.5tt , 2.8 , 2,3vtt
duze i wystawione d*** to tylko w stanach (i to nie tylko w samochodach ) Ogolnie autko ladne a skoro silniki tam takie jak piszecie to jest czym pojechac oby wyobraznia nadazala za predkoscia
no wyglada zaj... tylko te nowe BMW nie maja juz duszy!
będą miały za 15 lat
Ta dokladnie.. jakies gadanie o ''tym czyms i duszy''
Tak naprawde na poczatku moge sie zalorzyc ze nie wszystkim e36 podpasowalo swoimi nowofalowymi ksztaltami i tak jest teraz a pozniej bedaq sie spuszczac nad nia jaka to ona nie klasyczna <sciana>
szkoda ze filmik sie konczy kiedy zaczyna sie robic ciekawiej ...
bo ta M1 - to hmm... wole jednak klasyczny niemiecki design
z reszta Bangle tez projektowal dla fiata, i co teraz mu wychodzi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum