Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 2 Styczeń 06, 21:11 Problem z monitorem
jak w temacie mam problem ze swoim monitorem. Boje sie żeby całkiem to nie zdechło
więc juz pisze zeby zapobiec
Po właczeniu listwy gdzi emam podpięte wszystko od kompa normalnie właczam najpierw komputer, a kontrolka w monitorze mruga jak jakaś durna na pomaranczowo, jak wylaczam z sieci monitor i właczam kilka razy to sie uspokają. Musze wyłaczyć kompa i jeszcze raz wszystko włączyc wtedy jest ok
Dzisiaj nawet na czerwono raz mrugnął ten monitor.
Tak jest za każdym razem. Wie ktoś co to może być? Bo chciałbym to zrobić zanim monitor całkiem padnie.
Pozdro.
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Mysle ze padł przepływomierz ale sprawdz tez swiece i przewody wysokiego napiecia
nie zaszkodzi równiez wymienic olej i filtr paliwa , sprawdz też czy przypadkiem
nie przepaliła sie zarówka od kierunkowskazu
A tak powaznie to nie mam pojecia
sory za OT ale sie nie mogłem powstrzymac
Wysłany: 2 Styczeń 06, 21:25
Ojjjjjj szkoda mi juz Mordulca, ze rano bedzie musial pompować wszystkie koła w samochodzie No ale cóż
sorry za OT
A na poważnie to zależy mi żeby sie dowiedzieć
sorry Bob - mimo że jestem elektronikiem - ale nie zajmowałem się monitorami, ale jak byś chciał to mogę go odebrać ( sic ! hehe ) i zawieźć kumplowi, on zrobi
A tak powanie to Bob pogadaj z Wojtkiem Sliwką on to jest fachura
w tej dziedzinie
Wysłany: 3 Styczeń 06, 15:33
Wiem, że Wojciech się na tym zna, ale jemu trzeba chodzić i przypominać ciągle bo on zapomina
W piątek podjade do jakiegoś punktu RTV jak nic nie wymyśle.
I jeszcze jedno nie wiecie jak z kosztami??
Czy naprawa LCD jest droższa jak zwykłego monitora?
pozdro.
w serwisie RTV to Cię oskubią, podrzuć do mnie do roboty - można zostawić nawet jak nmie nie ma, info na PW - ja kuplowi dam to zrobi,
a co do LCD to są różne uszkodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum