Sluchajcie ,tak sobie przeglądając aukcje trafilem na cos co wzbudzilo moje zainteresowanie(nie mylic z zachwytem) Mam bardzo dwojakie uczucia co do tego autka wiec chcialbym poddac je waszej ocenie gdyz nieukrywam ze jestem ciekaw opini fanow bmw. Z jednej strony to niby Alpina,wykonanie tez wygląda na dopracowane ale...:/
Zresztą sami zobaczcie
Jak dobrze pamietam to gosciu był tym autem na zlocie w toruniu , cóż stylistyka dosc
"oryginalna" , silnik konkretny ..... chyba zajął 2gie miejsce w przypalaniu gumy przy
okazji oberwał listwy progowe , wykonanie modyfikacji o ile dosc precyzyjne o tyle
jeszcze bardziej kontrowersyjne
Kilkakrotnie we wcześniejszych latach widywałem ją w Toruniu , wtedy była ciut mniej przerobiona i za każdym razem wyglądała inaczej. Gdyby to była oryg. nie ruszana ALPINA sam bym sie o nią bił. Niestety to co pacjent z nią zrobił to totalna kupa.
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
o ile zawsze broniłem takich ludzi, bez względu na to co zrobili ze swoimi autami, robili to
przecież z miłości do aut.... to jednak w przypadku alpiny to bym gościa wziął i kazał mu
zębami zdzierać każdy plastik i każdą paskudną farbkę którą zeszpecił to auto.
Szkoda, po prostu szkoda, auto które mogło być klasykiem kupi od niego tylko inny dzieciak
bogatego tatusia (chyba ze sie myle i to czyjs kryzys wieku sredniego )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum