Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 24 Marzec 06, 11:24
Hehehe dobre komentarze ida w tym watku :D:D
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 25 Marzec 06, 07:51
toż to przecież mondeo combi, kolor naet chyba taki jak u Bob'a
Panowie, właśnie zobacyzłem coś dziwnego na tym zdjęciu, a mianowicie popatrzcie na ślady opon... niezły z niego magik
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
No wlasnie wlasnie. Ale niemoc a czegos nie robic to dwa swiaty............ehhh ten 1 dzien wiosny hehe. Ale wtopa faktycznie Mondeo.
Wysłany: 25 Marzec 06, 11:35
Jest to Mondeo produkowane w latach 1993-1996 czyli tzw. Mk1 w nadwoziu rodzinnym kombi. Model ten otrzymał zaszczytny tytul "Car of the year 1994r." Wersja wyposażenia najprawdopodobniej glx lub ghia bo auto posiada relingi dachowe.
(ładnie napisałem nie? )
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Jest to Mondeo produkowane w latach 1993-1996 czyli tzw. Mk1 w nadwoziu rodzinnym kombi. Model ten otrzymał zaszczytny tytul "Car of the year 1994r." Wersja wyposażenia najprawdopodobniej glx lub ghia bo auto posiada relingi dachowe.
(ładnie napisałem nie? )
no relingi ma ale zapomnieli mu na dachu do relingów silnik odrzutowy dołożyć a gościu się podjarał i chciał polecieć bez niego bo myślał że jak ghia to wszystko potrafi
no przeciez kazdy,kto sobie zakupil chipa i zalozyl filtr stozkowy ma swiadomosc,ze jego auto ma 50% wiecej mocy
takze nie dziwcie sie,ze chcial zobaczyc,czy przy takiej ogromnej ich ilosci uda mu sie wzbic w powietrze
Płynie łódź podwodna przez pustynie. Nagle wyskakuje z niej mrówka i krzyczy: Na koń! A reszta nadal mieszała wapno...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum