Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
navi
Autor Wiadomość
Jule 

Mój samochód:: 635 CSi
Wysłany: 22 Marzec 06, 19:00   

A ten Blaupunkt jest na CD-ki tz navi chodzi na CD-kach czy DVD ? jak masz mape Polski to pozniej musisz dokupic mape Europy.

Do navi wprowadza sie miasto, ulice i nr domu (nr domu jest na nie wszystkich mapach) i jazda :mrgreen:

Tomski 

Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 22 Marzec 06, 19:14   

ja mialem NAVIGATORA mial karte pamieci z mapami wielkiej brytanii,jakbym chcial inne to musialbym kupic inna karte z mapa europy.nigdy nie slyszalem o cd-kach albo dvd.jak kolezanka JULE stwierdzila szukajac ulicy wpisujesz te dane.Tu wiekszosc ulic poznaje sie po kodzie,wiec jak ten juz podalem wyswietla mi ulice znajdujace sie w tym obszarze.zatwierdzasz i go!czasem potrafi sie zgubic w miescie miedzy wysokimi budynkami. <bmw>
http://www.forum.maxbimmer.pl/-vt6879.htm#56043

Boeing732 
Witamy na pokładzie

Mój samochód:: 732iAe23-525TDSe34-318e21
Wysłany: 22 Marzec 06, 19:46   

Moj szeryf ma w tej A6 ktora byłem na spocie system nawigacji DVD. MMI bardzo sprytna bestia niestety auto mamy juz dwa lata a Audi sie nie kwapi nad zrobieniem map srodkowej europy dlatego działa dopiero w niemczech ale jest rewelacyjna.
Wpisujesz ulice lub jakis wazniejszy obiekt i sama przelicza ile czasu, ile paliwa,i dystans w km. Oprócz tego przy kazdym zjezdzie lub zakrecie miły kobiecy głos podpowiada ci gdzie masz skrecic, a jezeli sie pomylisz i przejedziesz zjad, poprowadzi cie tak, że z powrotem wjedziesz na zaplanowana trase. Ja tak miałem w Berlinie. Zjechałem nie na tym zjezdzie no i miałem przymusowa przejazdzke po miescie.
Jest to bardzo przydatne zwłaszcza dla kierowcow poruszajacych sie po obcych miastach i krajach-polecam.

łazik 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: bmw 318 m40 nigga
Wysłany: 22 Marzec 06, 20:39   Re: navi

IRAS napisał/a:
mam pytanko poniewaz nigdy sie nei bawilem navi. jak to dziala. mam opcje kupienia blaupunkta z mapa polski. a za granica co? i wprowadza sie ulice czy cos....:) uklon_bmw pomoc

a co pewnie ci chodzi jak do barów i pubów trafić?? :mrgreen: :mrgreen:
no na moim terenie to służe pomocą a nawigacja mi się włącza po 2 piwie bmw_beer bmw_beer :mrgreen:

maltarn 
Klubowicz
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 22 Marzec 06, 21:59   

jakby wgrali też dziury.... to zajęlyby one ponad połowe takiej plyty do navi :mrgreen:

Boeing732 
Witamy na pokładzie

Mój samochód:: 732iAe23-525TDSe34-318e21
Wysłany: 23 Marzec 06, 19:14   

Na allegro jest od groma ofert tylko poszukac

Jule 

Mój samochód:: 635 CSi
Wysłany: 23 Marzec 06, 21:47   

tomski napisał/a:
ja mialem NAVIGATORA mial karte pamieci z mapami wielkiej brytanii,jakbym chcial inne to musialbym kupic inna karte z mapa europy.nigdy nie slyszalem o cd-kach albo dvd.jak kolezanka JULE stwierdzila szukajac ulicy wpisujesz te dane.Tu wiekszosc ulic poznaje sie po kodzie,wiec jak ten juz podalem wyswietla mi ulice znajdujace sie w tym obszarze.zatwierdzasz i go!czasem potrafi sie zgubic w miescie miedzy wysokimi budynkami. <bmw>

jezdzisz BMW i nie wiesz ze mapy do navi sa na CD-kach albo DVD :wink: Sa oczywiscie nawigatory z kartami pamieci, ale z tego co sie orientuje chodzi o Blaupunkta w formie radia ktory chodzi na CD-ki.

IRAS z cd-kami nie ma problemu tak jak napisal 732, musisz tylko zobaczyc jaka firma robila Twoje cd ... bo sa chyba dwa systemy tz systemy danych. Jeden robi Naftek a drugi Teleatlas i takiej musisz szukac... ale wydaje mi sie ze do Blaupunkta robi Teleatlas.

Odpowiedz do tematu