Naprawdę godne pochwały....i dziwić się, że stereotyp BMW gnojka nadal tak silnie siedzi w psychice wielu ludzi...pierwszy raz widzę E30 M3 z hakiem , jestem tak samo zdziwiony jak spotkałem E32 M7 ;(
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 18 Sierpień 07, 10:32
i wszyscy pewnie zadowoleni
a ten znaczek to .....................
[ Dodano: 18 Sierpień 07, 10:37 ]
ale ten tytuł troche zmieniony "nasze BMW z kamery" wykozystałbym
do filmików kolumn BMW ze spotów i z jakiejkolwiek jazdy po trasie czy cos
a nie z filmików typu "jak zajechac nasze BMW"
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
są bmw którymi się jeżdzi dla przyjemności i są do takich rzeczy jak na filmie
zresztą ten silnik idzie już do wyrzycenia i będzie wstawiony 3,5 litra razem z podzespołami czyli skrzynia most itp.
[ Dodano: 18 Sierpień 07, 15:16 ]
ja nie pisałem nigdzie że to jest m-power znaczek jeszcze może niemiec nakleił to jest
hak pewnie już w polsce założony . ta była kupiona do takiej jazdy e-36 tak nie katuje
są bmw którymi się jeżdzi dla przyjemności i są do takich rzeczy jak na filmie
zresztą ten silnik idzie już do wyrzycenia i będzie wstawiony 3,5 litra razem z podzespołami czyli skrzynia most itp.
dziwne jakieś podejście do sprawy a jak by wam sie zapalił podczas katowania to dopiero byście frajdę mieli.
film tragedia jeszcze może jakoś fajnie by był ten kapec palony a tu zwykłe bezmyślne wciśniecie gazu do oporu.
_________________ BMW 318 E36
Ostatnio zmieniony przez Dzussmen 18 Sierpień 07, 16:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum