Wysłany: 10 Marzec 08, 21:55 Naklejka Maxbimmer na tylną szybę
Witam , na spocie w styczniu widziałem u jednego z Was na tylnej szybie naklejkę maxbimmer
BMW Klub Wrocław czy cos takiego.Chciałbym mieć taką samą, do kogo muszę się z tym zgłosić?No i ile takie coś by kosztowało?
Aha i nad znaczkiem BMW na tylnej klapie mały napisik w kształcie banana www.maxbimmer.pl tez by mnie interesował
Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wysłany: 13 Marzec 08, 13:40
Witam. Pytanko do Mordulca .Niestety nie należę oficjalnie do waszego klubu ale jestem wiernym fanem marki. Czy mógłbym również legitymować się logiem Maxbimmer
......Niestety nie należę oficjalnie do waszego klubu ...
tu też nastąpi rewolucja, wbrew temu co mówią "wrogie " siły
Chodzi chłopokom o to,że nadchodza wielkie zmiany a wracjac do Twojego pytania, jeżeli tak jak my chcesz łamać steotypy kierowcy bmw, to jak najbardziej mozesz legitymowac się maxbimmerem
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wysłany: 13 Marzec 08, 21:25
Dzięki Pola .To będę w takim razie śledził temat. A co do stereotypów to myśle że nie zawiodę,nie wożę w bagażniku kija beysbollowego i nie mam karku grubości beki piwa (oczywiście nie obrażając nikogo). A w życiu liczą sie dla mnie dwie panie,moja Renia i moja BUNIA .
Nie żebym coś miała do beemek, ale napisałeś swoje miłości w prawidłowej kolejności
Pozdrawiam.
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum