Wysłany: 21 Wrzesień 07, 14:48 Liga Maxbimmera w BMW M3 Challenge
Taki pomysl aby ustawiac sie w tym temacie na wyscigi , tylko niewiem ile osob w to gra i czy jest sens ;p
Pomysl mozna rozwinac do jekiegos konkursu ala.'' kiwrowca miesiaca'' czy cos w ten desen..
Narazie prosze o zapisanie sie na przyszly wyscig i wpisanie chetnych.
Gre mozna sciagnac z www.m3-challenge.com jest darmowa.
No ja jako wytrawny ścigant M3 oczywiście również jestem chętny - gra sprawdzona przeze mnie i Szwedu oraz jego brata (?) wczoraj wieczorem zabawa była przednia a wspólny drifft na zakrętach jeszcze lepszy
Bazyl albo szwedu, dalibyście radę w razie co nagrac mit o na jakąś płytkę albo podjechałbym i na pędraka żeby mi wrzucić??
[ Dodano: 21 Wrzesień 07, 21:53 ]
sie sciągło, sie nawet uruchammia do głównego menu, poustawiałem sobie opcje i prawie gitara, bo sama gra obojetne w jakim trybie nie chce sie uruchomic i zawiesza kompa na stale, trzeba reseta robic, miał ktos cos takowego??
U mnie gra chodzi na lapie ale zeby to nazwac płynym graniem to lekka przesada
Heh fajnie sie smiga z wyłaczona trakcja i z samym ABSem , troche ciezko upanowac
maszyne ale boki wychodza kosmiczne
Jak dorwe sie do mocniejszego kompa to chetnie sie zmierze w zawodach
No do tej gry raczej plynnosc potrzebna jest bo jeden pblad i robimy baczka lub lecimy w bande
Byq nie wiem co to moze byc, sprawdz czy masz zainstalowanego directX 9c
To moze tak wstepnie w niedziele wieczorkiem ktos sie znajdzie na maly trening ;p
Mój samochód:: Bmw E36 318is Coupe
Wysłany: 22 Wrzesień 07, 00:49
Właśnie zainstalowałem tą grę i zacząłem sobie troszkę pomykać tym M3,ale to okazało się wcale nie takie proste.Na szczęście laptop daje radę i gra chodzi płynnie.Jakie są rekordowe czasy okrążeń?
Ja mam ewro moge stawiac bez problemu ale nie wiem czy wszyscy sie polacza bo bazyl mial jakies trudnosci ostatnio. godzina niech bedzie wstepnie 20 00
1. Szwedu(server ''Maxbimmer challenge'' chaslo ''bmw'')
Po raz to "hasło" nie "chasło"
Po dwa, udało mi sie tego szrota uruchomić jak wyłączyłem windowego firewalla, ale to mógł być przypadek bo następne próby skończone niepowodzeniem.
W każdym bądź razie jak się uda uruchomić to się dołączę, ale ja dopiero się uczę
Pozdrawiam
Mój samochód:: Bmw E36 318is Coupe
Wysłany: 23 Wrzesień 07, 15:32
Jeśli ktoś bedzię podawał swój czas to piszcie też czy dotyczy on małej czy dużej pętli toru.Mi na dużej udało się wykręcić 2,24 min,ale to chyba nie jest zbyt dobry czas.
mi za którymś z pierwszych razów i żadnym zakręcie nie przejechanym jak powinno być mam 2.33 na dużej, ale ja colinowe dziecko jestem i ciężko się przestawić no i nie można zrobić zmiany biegów na "num lockach "
Pozdrawiam
PS. problemy były na początku ale poźniej już samo bezbolesne śmiganie bokami AHA - czasu porównajcie ze screenami z innego tematu o tej grze jest na forum
PS. II - BYQ - ja mam wioęc możemy się jakoś zgadac mam pendrive'a lub CD więc no problemo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum