jak niektorzy juz wiedza, zakladam sobie GPS na palec (obraczke w sensie:P) dnia 29 wrzesnia br., o godz. 15 w Zabkowicach Slaskich:) Jesli ktos ma ochote, na pewno bedzie mi milo jesli mnie odprowadzicie od stanu kawalerstwa podobnie jak Tomskiego:)
Pozdrawiam serdecznie:)
w razie pytan o szczegoly chetnie odpowiem przez PW:)
Ostatnio zmieniony przez oggy 7 Wrzesień 07, 11:07, w całości zmieniany 1 raz
zbiorka bylaby tez dobra (moim zdaniem) pod wzgorzem Andersa. Na tym BP moze byc ciasnawo dosc. Ja wyjezdzam osobiscie juz od rana (ok 9), dla reszty ekipy spokojnie wystarczy 13.15 - 13.30:)
mi pasuja czarne pod kolor beemki a dzikiemu niebieskie
oggy mam pytanie bo musze poleciec do 14.00 do nowej rudy moge tak z ranca z toba bujnac sie w tamtym kierunku przy okazji pokazesz mi gdzie bedziemy mieli stac w zabkowicach i przekaze wszystko chlopakom co ty na to ?
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
[ Dodano: 15 Wrzesień 07, 19:11 ]
hejo,
wyjezdzam na okolo tydzien. W tym czasie wszelkie sprawy "konwojowe" z upowaznienia przejmuje Bazylfox w razie pytan odsylam do Niego:)
Pozdrawiam:)
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 18 Wrzesień 07, 12:37
Jak tam-ktoś z listy się wyłamał
1. Bazylfox
2. Maximus
3. BOKSA
4. nibiru
5. beero
6. Dziki
7. Kosa jak dostanie balonik
Jako ze wedlug najnowszych informacji czas dojazdu do zabkowic ostatnimi czasy to juz ok 1,5 godziny, proponuje spotkac sie o 12.30 na Andersowie, wyjazd 12.45 - 13.00. Na miejscu w zabkowicach uroczyste pompowanie balonikow (co by wiatr po drodze nie pozrywal...)
I jeszcze jedno pytanie: moj swiadek ze swoja lalunia uprasza sie o 2 miejsca w ktoryms BMW:) ktos go przy okazji wezmie?:) Wszystkie szczegoly wypisze jutro ok. poludnia:)
Pozdrawiam.
nibiru [Usunięty]
Wysłany: 25 Wrzesień 07, 21:12
Kurde, w godzinkę to ja kiedyś do DKL leciałem.
To jak, Andersowo o 1230 a wyjazd po 15-30 minutach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum