GregP [EAPL]
Mój samochód:: brak
Wysłany: 11 Luty 06, 07:54 Konkurs Need for Speed: Most Wanted Car - informacje
Witajcie,
Nie traktujcie tego jako SPAM - może ktoś z Was skorzysta, chcemy rozpropagować informację na wszystkich forach, czekamy na chętnych. Dobre prace mają szanse ukazać się w magazynie "GT" oraz "Tuning Auto Świat" - zdjęcia + tekst.
Dlaczego forum BMW? - bo na okładce NFS MW jest właśnie BMW M3...
Od 16 stycznia 2006 r. fani gry Need for Speed oraz miłośnicy tuningu mogą wziąć udział w specjalnym konkursie przygotowanym przez Electronic Arts Polska. Konkurs potrwa do 24 kwietnia 2006 roku.
Electronic Arts Polska zaprasza wszystkich fanów serii Need for Speed do udziału w konkursie Need for Speed: Most Wanted Car.
Konkurs został przygotowany specjalnie dla miłośników szybkich samochodów, tuningu oraz fanów serii gier Need for Speed. Aby wziąć udział w konkursie, należy wykorzystać dostarczone przez Electronic Arts Polska projekty materiałów graficznych z gry Need for Speed: Most Wanted i przeprowadzić tuning wizualny swojego samochodu, w taki sposób, aby przypominał on dowolny pojazd z gry. Liczy się przede wszystkim inwencja twórcza autorów prac konkursowych. Pod uwagę będą brane: oryginalność pomysłu, kreatywność oraz projekt graficzny. Pakiet projektów materiałów związanych z grą, dostępny jest do pobrania na oficjalnej stronie konkursu: www.eagames.pl
Prace konkursowe (zdjęcia cyfrowe samochodu) mogą być zgłaszane do 24 kwietnia, poprzez stronę internetową. Do ścisłego finału zostanie zakwalifikowanych 10 prac konkursowych, spośród których, 1 maja 2006 roku, jury wybierze 3 zwycięskie prace, przy okazji rozpoczęcia sezonu 1 mili na Bemowie.
Nagroda za zajęcie I miejsca to 5000 zł ufundowana przez Electronic Arts oraz tuning wizualny w firmie AG Tuning. Za zajęcie II miejsca uczestnik otrzyma system audio firmy CLARION (odtwarzacz oraz system głośników) ufundowany przez firmę 2N-Everpol. Laureat III miejsca otrzyma komplet opon ufundowanych przez firmę DUNLOP.
Dodatkowe infor macje oraz regulamin konkursu można znaleźć na stronie: www.eagames.pl
Partnerami konkursu są firmy: AG Tuning (Neodesign), Dunlop, CLARION, oraz "Street" Racing Restaurant & Club
Seria gier Need for Speed to najsłynniejszy i najlepiej sprzedający się na świecie tytuł spośród samochodowych gier wideo. Need For Speed: Most Wanted - kontynuacja kultowej serii wyścigów samochodowych - ustanawia zupełnie nową jakość w dziedzinie odwzorowania rzeczywistości, odtwarza niepowtarzalny klimat nielegalnych wyścigów samochodowych, dając możliwość zaawansowanego tuningu pojazdów oraz dynamicznych ucieczek przed policyjnymi pościgami.
Pozdro,
Grzegorz
_________________ Konkurs: THE MOST WANTED CAR, www.eagames.pl
pi3s [Usunięty]
Wysłany: 13 Luty 06, 09:18
krotko mowiac --> zepsuj sobie samochod tak, zeby wygladal jak do nowej serii "Kiepskich" albo innych "WiochoPolskich", potem jezdz nim po zlotach zeby wszyscy wlasciciele BMW mogli obsrac sie ze smiechu i moze (jezeli bedzie wystarczajaco wiesniacki) wygrasz 5000 (woooow taaaaaaaaaka kasiora) i jeszcze "profesjonalny tjuning" w postaci dolozenia 15 rur wydechowych pod bocznymi progami, nalepionych workow na smieci na szybach i wypasionej nalepki na wlewie paliwa, ktory podnosi liczbe oktan do 327..
No co Wy ja tam sobie nakleje troche chińszczyzny po bokach , neony pod podwozie , lotke metrową jak bym sie w kosmos wybierał , Pioneera na tylną szybę i będzie GIT , wszystkie panny wyrwę
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
No co Wy ja tam sobie nakleje troche chińszczyzny po bokach , neony pod podwozie , lotke metrową jak bym sie w kosmos wybierał , Pioneera na tylną szybę i będzie GIT , wszystkie panny wyrwę
bueheheheheeh, ale poniżej 16 roku , prokurator , hihihihihi
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 14 Luty 06, 18:27
Jesli w okolicy istnieje jakas wies z baletami disco polo w remizie to w takim miejscu tym optycznym tuningiem mozna zrobic furore i wyrwac glupie .... jesli oczywiscie w glosnikach bedzie lecialo "jestes szalona" .
Panowie nie ma sie co smiac trzeba kupic folie aluminiowa tony kartonu i rolki tasmy klejacej oczywiscie nie zapominajac o kawalkach rynien aha i najwazniejszy element tjuninku czyli deski i gwozdzie.
Za 5000zl niech sie piernicza . Final bedzie taki ze pierwsze miejsce zajmi auto na ktorym szpachla na pseudo spojlery wazy wiecej niz same auto i miliony nahlejek ze smokami tribalami i innymi pierdolami .
Dla mnie cala akcja to dobry zlew
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
GregP [EAPL]
Mój samochód:: brak
Wysłany: 18 Luty 06, 08:08
Witajcie,
Dzięki za wszystkie odpowiedzi - interesujące. Zdajemy sobie sprawę, że nie wszyscy będą chcieli wziąć udział w tym konkursie. Jednak są tacy, którzy zainteresowali się i już powoli widać efekty ich prac. Zobaczcie to auto:
http://www.mitsu-eclipse.info/
Nie chcemy "taniego" tuningu, nie o to nam chodzi. Szukamy prac na wysokim poziomie i na takich nam zależy. Chcemy połączyć prace na wysokim poziomie z wysoką jakością jaką jest cała seria NEED FOR SPEED.
Wasze opinie są bardzo pomocne, gdyż dzięki nim wyraźnie widać jak niektórzy postrzegają tuning w Polsce i udział w tego typu konkursach.
Jeżeli ktoś z Was zamierza wziąć udział w konkursie - gorąco zapraszam.
Pozdrawiam,
Grzegorz
_________________ Konkurs: THE MOST WANTED CAR, www.eagames.pl
Z wszystki msie z wam izgodze, ale co do pzryciemniania szyb, t owg. mnie to akurat super wyglada.
tylko jest warunek nie polwoe auta b oto najgozre jwygalda tylk owszystkie szyby
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 23 Luty 06, 22:15
przyciemnianie szyb spoko ale nie na lustro ktore innym przeszkadza.
patrzac na ta eclipse masz odpowiedz czemu nikt nie startuje . odpowiedz jest taka ze zadna z bmw tego forum nie pasuje chociarzby epokowo do nfs-a nie mowiac juz o nfs most wanted bo do tej gry jedyne co by chyba pasowalo to M3 taka jak tam jest a chcac nie chcac prawda jest taka ze tutaj sa troszke epokowe juz autka i trudno by byly oceniane na rowni z eclipse rodem z nfs-a .
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
Chlopaki Sa W Burdelach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum