Wysłany: 9 Marzec 08, 20:39 kobieta się uparła więc pozwoliłem
witam klubowiczów ,mam problem! bardzo proszę o poradę! moje kochanie bardziej kocha swój samochód niż mnie! !!!!!! bardzo proszę o dodre i skuteczne rady. jagoda! kobieta leszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ siudema
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
Nie walcz z tym 3,5 litra w manualu - marne szanse
Musisz to zrozumieć , a najlepszym sposobem złagodzenia sytuacji będzie jak czasami
umyjesz autko
bardzo dziękuje za super poradę!!!! ale mój problem jest inny! Moje kochanie myje samochód w myjni!!!!!!!!!!!!! ja to auto kocham . ale moje kochanie kocha bardziej bmw 7.niż mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
o auto trzeba dbać jak o kobiete, bo w innym wypadku tak jak kobieta może strzelić focha a wtedy wydatek bedzie wiekszy niz kwiatki czy ladne kolczyki na przeprosiny
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 11 Marzec 08, 20:50
Nie martw sie kochana nie jestes sama z tym problemem.Od kwietnia bede mial wlasny garaz i zona obawia sie ze juz w oglole tam zamieszkam razem z Beta.
o auto trzeba dbać jak o kobiete, bo w innym wypadku tak jak kobieta może strzelić focha a wtedy wydatek bedzie wiekszy niz kwiatki czy ladne kolczyki na przeprosiny
no nie Kosa kwiatki i kolczyki nie zawsze skutkuja
Ostatnio zmieniony przez Madziulka 16 Marzec 08, 10:49, w całości zmieniany 1 raz
no nie Kosa kwiatki i kolczyki nie zawsze skutkuja
widac niektore kobiety maja o wiele bardziej wygorowane wymagania, ja na szczescie nie kożystam z tego
Wysłany: 19 Marzec 08, 22:51 Re: kobieta się uparła więc pozwoliłem
leszek napisał/a:
witam klubowiczów ,mam problem! bardzo proszę o poradę! moje kochanie bardziej kocha swój samochód niż mnie! !!!!!! bardzo proszę o dodre i skuteczne rady. jagoda! kobieta leszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...zrozumiesz pomału, to nałóg... jak śpiewał TeDe
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
jest ok. kobieta zrozumiała że to walka z wiatrakami,a nawet zgodziła się na nowy lakierek i zaakceptowała remoncik tapicerki .
zgoda jest ,reszta spada na mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum