Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 5 Grudzień 07, 03:24 Juz roczek jestem z wami:)
Wiem ze to kolejny durny temat w moim wydaniu ale to luzny dzial wiec co mi tam Przelecial wlasnie rowny roczek jak jestem z wami!!!!!!
Forum jest swietne ,duzo pomaga ,a i ludzie są naprawde spoko. To nie tylko internetowe forum jakich wiele ale swego rodzaju paczka zyczliwych,uczynnych i rewelacyjnych ludzi . Mialem okazje poznac pare osob na spotkaniach(spotach,a dokladniej spocie ) wiec wiem co mowie.Ale dosc slodzenia,pisze to by przekonac innych,swierzszych urzytkownikow forum do spotow itp.imprez ale i do czynnego zainteresowania, uczestnictwa w dyskusjach,pomocy w problemach innych urzytkownikow naszych ulubienic(czyt. ) Im wiecej nas jest tym lepiej
Dobra ,prosze sie ze mnie niesmiac za ten temat po prostu wkrecilem sie i tyle
To życze kolejnego roku i kolejnych pozytywnych wrazeń
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum