Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
[gry]CMR4 pyka ktoś w toto??
Autor Wiadomość
Byq 

Mój samochód:: BMW e36 323i 2.5L
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 26 Kwiecień 06, 22:51   [gry]CMR4 pyka ktoś w toto??

Gra ktoś w CMR4????
Bo może by jakąś partyjkę na sieci zrobić :D
Pozdrawiam

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 26 Kwiecień 06, 23:27   

Yan00sh napisał/a:

a teraz szukam chetnych na partyjke Counter-strike'a. Jest na to moze ktos chetny? :D

O matko , rok temu gralem w to profesjonalnie , klany czolowka polski , turnieje , itd

Nie graj w to ta gra ryje beret . Ja po 3 latach gry w to , zmienilem sie o 360stopni ... !!!!

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 27 Kwiecień 06, 00:09   

Tak wiem ze mial super pomysl , ja gralem w to wiecej w sumie niz 3 lata .

Od wersji 1.5 , pozniej wyszla 1.6 ktora miala juz znaczne zmiany w stylu gry inny recoil , inne mapy , a teraz proboja wstawic wersje sourc , ktora ma niezle wymagania moj dawny komp od sponsorow AMD 64 3200 , na 1gb ramu , i karcie radku x800 256 MB , w sourcie mial niecaale 70-80fps , co dla mnie bylo smieszne bo pol roku temu ten komp byl nawet niezlym sprzetem , co nie zmienia faktu ze jak narazie na 1,6 wszyscy nadal pykaja , w stanach na wiekszych turniejach grywaja jak anrazie jedynie sourca ale tam to sa nagrody dochodzace do 120 tys dolcow za samego CS nie mowiac o innych grach .

Ryje beret , chodzi mi o to ze jak pograsz dluzej w ta gre zaczniesz sie robic nerwowy itd grajac oczywiscie w sieci , na roznych serwerach zacznie trafiac na dzieci ( doslownie dzieci ) 16 letnie ktore mysla ze sa zajebiscie zajebiste i jak ty cos zrobisz zle zepsujesz akcje takie dziecko potrafi Ci napisac na SAY " ty lamusie , ty zerowcu , wypierd** grac z botami itd" po czy jak spotkasz takiego gnoja na lanie-trunieju to albo sie chowa za tatusiem , albo Cie przeprasza niemal na kolanach :mrgreen:

Ta gra to straszny nalog , jak sie pogra dluzej i sie zaklimatyzuje w klanach turniejach :d
Pomimo ze nie gram w nia dokladnie od grudnia 2005 , nadal mam czasem chec pograc w ta gre , ale naszczescie sprzedalem myszke , sluchawki , podkladke i inne bajery profesjonalne :) , nawet kompa mam juz celowo za slabego na ta gierke , takze zeby teraz wrocic do niej musial bym wydac grubo ponad 3 tys :mrgreen: , oraz znowu conajmniej pol roku grac zeby wrocic do formy :)

Dobra to ja juz nie zanudzam :mrgreen: :mrgreen:

maltarn 
Klubowicz
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 09:00   

a ma ktoś z forumowiczy może taką gre jak GTR :?: :mrgreen:

Byq 

Mój samochód:: BMW e36 323i 2.5L
Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 27 Kwiecień 06, 14:47   

Kiedyś to i ja właśnie śmigałem dużo ale w CMR4 na sieci, w klanach nie grałem chociaz byłem o krok.
Ale grać w klanie to już trzeba mnóstwo czasu na to poświęcić ;-)
A wracając do tematu..... o CSie to sobie załóżcie inny topik :!: <bmw_4>
Kumpel gra w CS to mogę go zapytać o namiary na jakieś sensowne serwery.
Tak wogóle to przejście Colina to pikuś z tym co dzieje się na sieci i chyba każdy kto miał przyjemność w obojętnie jaką grę grać w sieci to doskonale wie :mrgreen:
Pozdrawiam
;-)

łazik 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: bmw 318 m40 nigga
Wysłany: 28 Kwiecień 06, 17:56   

no ja bym chętnie pograł w colina na komputerze ale mój ''mega-sprzęt'' nie daje sobie rady nawet z tetrisem :cry:
chodż kiedyś dosyc ostro grałem na konsoli w 1 i 2 happy_bmw

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 28 Kwiecień 06, 20:00   

A ja sie zastanawiam nad powrotem do CS :mrgreen:

Tylko najpierw by trzeba bylo kupe kasy na sprzet :P

maltarn 
Klubowicz
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 28 Kwiecień 06, 20:02   

oxstylE! napisał/a:
A ja sie zastanawiam nad powrotem do CS :mrgreen:

Tylko najpierw by trzeba bylo kupe kasy na sprzet :P

w Tibie sobie pograj :mrgreen: :arrow: www.tibia.pl :mrgreen:

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 28 Kwiecień 06, 20:11   

tibia nudna , gralem kiedys i posprzedawalem postacie po 400 zl :mrgreen:

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 4 Maj 06, 03:41   

Yan00sh napisał/a:
a ja zdecydowanie zrywam z CS-em! kurcze juz chwilami bylem blisko nałogu jak zesmy ze wspollokatorem grali do 4tej rano a na 7.30 mielismy zajecia i co dziwne ze im wczesniej mielismy nastepnego dnia wstac tym dluzej gralismy :D

A ostrzegalem :)

Odpowiedz do tematu