Ta duzo stacji potankowalem , duzo testow przeprowadzilem . I testy zakonczylem jak najbardziej pozytywnie na paliwie shell vpower 95 ... e-30 na zadnej inne benzynie nie chodzila mi dobrze jak na tym shelu 95 , na 99 nie odczuwalem nic ciekawego , poza tym ze benzyna znikala szybciej niz normalna na 12 litrach robilem 75 km , na 98 ultimate BP , auto mulilo strasznie , czasem wogole jak na 4 garach by chodzilo , na orlenie 98 totalny syf ... a na tej 95 v-power , auto pali rowniutko , pali jak nalezy i jezdzi jak nalezy .
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 9 Marzec 06, 04:13
KONRAD napisał/a:
oxstylE napisał/a:
poza tym ze benzyna znikala szybciej niz normalna
No ale tak jak znikala Ci z dziurawego zbiornika na granicznej to chyba nie znikała nigdy w takim tepie. konrad
hahahha , ale wtedy tankowalem wczesniejsza 325 i nie mialem dziury : P
teraz nowego kombiaka bede tankowac tylko na 95 vpower . Kolo kauflandu na legnickiej . jak dla mnie najlepsiejsze paliwko ...
Okazalo sie ze mam dziurke wielkosci 5 cm w obrebie weza od wlewu ...
Przeciez widziałem twój zbiornik u Konrada w garażu, i nawet klej montażowy nie pomógł pozdro DUDI
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 9 Marzec 06, 06:15
dudi_320i napisał/a:
oxstylE napisał/a:
Okazalo sie ze mam dziurke wielkosci 5 cm w obrebie weza od wlewu ...
Przeciez widziałem twój zbiornik u Konrada w garażu, i nawet klej montażowy nie pomógł pozdro DUDI
To co widziales to byl pikus , szkoda ze teraz go nie widzisz . Gubilem paliwo , bo ten klej sie roztopil z bajura i wyglada jak by powstalo cos jak kwas ; ] . A mowilem zeby zrobic to moja metoda sprawdzona w E-38 ;D
Teraz to juz zbedny temat , zlotej prawie nie ma poza kraoseria zarejestrowana . A ja mam nowego furaka w ktorym nic sie nie dzieje jak narazie i raczej tak zostanie ;]
jak jestem we Wrocku to Orlen na Grabiszyńskiej, jak w drodze miedzy domkiem(Kłodzko) a Wrockiem - Orlen w Łagiewnikach(tanio mają) a w domku na "bezimiennej"stacji z gazem kolo warsztatu mojego kumpla.
no jak jadę na spot to zawsze w łagiewnikach tankuje
jak jestem we Wrocku to Orlen na Grabiszyńskiej, jak w drodze miedzy domkiem(Kłodzko) a Wrockiem - Orlen w Łagiewnikach(tanio mają) a w domku na "bezimiennej"stacji z gazem kolo warsztatu mojego kumpla.
no jak jadę na spot to zawsze w łagiewnikach tankuje
ja tam tankuje tylko wtedy jak juz "spożywczak koło mnie zamkniety"
Mój samochód:: BMW e36 2,5 td automat
Wysłany: 24 Marzec 06, 20:41 Re: Gdzie tankujecie paliwo we Wrocławiu??
Mk-rally napisał/a:
Chciałbym tu sie dowiedziec jakie stacje polecacie tzn gdzie jest dobre paliwo a gdzie jest chrzczone Czekam na opinie stacji To tak samo jak człowiek miałby pic cały czas wode a mógłby sie napić soku za 20gr drożej tylko gdzie dobry soczek leją??
Żadko zabieram głos ale tankować trzeba się najlepiej na nowych stacjach orlenu.
A dlaczego:
1 mają zbiorniki na paliwo dwu płaszczowe
2 zlewki mają zabezpieczenia
3 cysterny kontrolowane poprzez nawigacjie
4 pracownicy nie są właścicielami i mają w d.....pie wałki bez korzyści dla nich.
5 wiem bo troche tych stacji skontrolowałem
Pozdrawiam wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum