Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 27 Marzec 06, 22:52
Proponuje zamazywac tablice rejestracyjne w celu unikniecia bezsensownych i niepotrzebnych problemow. A ta M-ke co jest na samej gorze widzialem dzisiaj i slowo sliczna to za malo
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Dziekuje ok własnie wruciłem z lotniska szarą Z4 kosmos normalnie szkoda ze zagubiłem gdzies tel. do Konrada bo chciałem sie pochwalic maszyna no ale mysle że na spocie wszyscy zobaczycie POTWORA
_________________ Gość a ja sie nie poddam zrobie ten samochód 3,5bedzie
dzisiaj myła się w Oscarze srebrna E46 M3, fajna fura
widzialem ja na hallera sliczna naprawde odglos silniczk amiodzio naprawde orgia dla ucha
A cop do H2 to masakra az zal patrzez jaka wieś
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 00:49
Gniewek89 napisał/a:
A cop do H2 to masakra az zal patrzez jaka wieś
Poprawna pisownia nie ma co , co drugie twoje slowo w postach trzeba sie domyslac o co Ci chodzi , uczeszczasz do szkoly ?
Co do wsi , moze mieszkasz na wsi i u Ciebie narazie jest moda na Trabanty czy cos , moze kiedys dojda do was HM ... O Gustach sie nie dyskutuje , moze kiedys to zrozumiesz , jednym sie podoba to drugim tamto , a to wcale nie oznacza ze trzeba to komentowac inni mowia o BMW ze to wies , jak by tak kazdy kazdemu mial dogryzac na gust , gusciki wyszla by niezla wojna nie uwarzasz ? MI naprzyklad nie przeszkadza ten H2 i chcial bys zarabiac tyle ile to auto zarabia na siebie i na swojego wlasciciela ...
Poprawna pisownia nie ma co , co drugie twoje slowo w postach trzeba sie domyslac o co Ci chodzi , uczeszczasz do szkoly ?
Co do wsi , moze mieszkasz na wsi i u Ciebie narazie jest moda na Trabanty czy cos , moze kiedys dojda do was HM ... O Gustach sie nie dyskutuje , moze kiedys to zrozumiesz , jednym sie podoba to drugim tamto , a to wcale nie oznacza ze trzeba to komentowac inni mowia o BMW ze to wies , jak by tak kazdy kazdemu mial dogryzac na gust , gusciki wyszla by niezla wojna nie uwarzasz ? MI naprzyklad nie przeszkadza ten H2 i chcial bys zarabiac tyle ile to auto zarabia na siebie i na swojego wlasciciela ...
Do szkoly uczeszczam
A co do gustów to jestem przekonany ze z wlascicielem tego H2 nikt o gustach z nim nie dyskutowal i wyszlo co wyszlo.
Mam kolege niepowiem jakie ma auto jednak kiedys mial je fajnie zrobione w "Germanie"
teraz zrobił "laminat-stajl" i mowi ze teraz sie za nim ogladaja na ulicy.
Niewiedzialem co mu odpisac
NApisalem mu ze wczesniej fajnie wygladalo teraz "juz niebardzo"
Uslyszalem wtedy od niego "czego mi wtedy tego nie mowiles????"
Chcialbym ci uzmyslowic ze niektorym ludziom trzeba pomagac w wyborze wlasciwe drogi modyfikacji. Aby nie powstawały jakies "projekty" z akcesoriami "tuningowymi" z TESCO
Pozdrawiam i niech diody z TESCO beda z tobą
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 10:02
Panowie nie sprzeczać się, o gustach się nie dyskutuje więc ustalmy jedno.
Jedyny słuszny to G-style
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Panowie nie sprzeczać się, o gustach się nie dyskutuje więc ustalmy jedno.
Jedyny słuszny to G-style
Wtakim razie koniec waśni
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 29 Kwiecień 06, 12:24
Gniewek89 napisał/a:
Pozdrawiam i niech diody z TESCO beda z tobą
Diody ze mna , mi nie musisz tego pisac bo ja wiem co ja chce zrobic ze swoim autem , i wiem co jest sluszne co nie . Nie mowimy w tym watku o kolegach czy o innych urzytkownikach bo niektore przypadki sa krytyczne , owszem pomagajmy znajomym czy cos w przerabianiu i uzmyslawianiu im co jest sluszne , ale w tym watku chodzilo o tego H2 , wlasciciel ten sprowadzil , go takim jak go widzisz dokleil sobie tylko naklejki super gluta , i jemu akurat wisi jak to auto wyglada , bo wie ze to na niego zarabia bo wiekszosci tjuningowoc z "Tesco" szaleje za tym H2
Jak sam wywnioskowac mozesz , jezdzi sobie 300C nowym ...
I tak wasze dogryzki tjunigowcom w niczym nie przeszkadzaja , to ze jeden zrozumie ze zrobil auto syfiasto to nie znaczy ze inny tez to zrozumieja , poprostu ludzie caly czas mysla ze moda w USA , jest ponad wszystko , i chca miec identyczne/podobne auta jak oni . A ze ich nie stac robia to po swojemu po malych kosztach a wtedy wychodzi im co wychodzi
ostatnio na gaju we wroclawiu ale nie wiem jaki tam jest silnik .
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 30 Kwiecień 06, 00:38
niedawno nowa 6 w katowicach, mam fotke z drogi gdzies jak si eona toczy i z tydzien temu widizałem naprzeciwko wojska na obornickiej naparkingu tą czerwoną e36 coupe na takich nietypowych felgach co na spocie była kieyds
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum