Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
dzieci a net
Autor Wiadomość
Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 22:52   dzieci a net

http://www.dziecineostrady.prv.pl/

BTW czy ktoś tu nie nazywa sie troll :?: :mrgreen: :P :mrgreen:

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 23:54   

Ahahahah ahahahahahahhahahah

O kurde przeczytalem to cale i normalnie spalem z krzesla .... Dzieki ze macie takowe zdanie o mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trolling to wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie (grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp.) w celu wzniecenia kłótni.
Zachowanie trolla

Troll rozpoczyna dyskusję przede wszystkim po to, aby wywołać zamieszanie, wyładować w niej swoje negatywne emocje, oraz aby poczuć się ważnym i zauważonym. Rzadziej spotykanym powodem jest chęć popisania się elokwencją i sztuką erystyki.

Obrona przed trollingiem

O ile istnieje taka możliwość, administratorzy lub moderatorzy powinni kasować wszystkie wiadomości, które można uznać za trolling. Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce, lub całkowitym zaprzestaniem działalności.

HAHAHAH nie jest ze mna tak zle o ile widze mam jakies 500 postow a juz sie zaczynalem bac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HAHAHA mam nowy podpis !!

czerwienny 
EL LOCO

Mój samochód:: zeszperowana BMW 535i (E34) M-Technic na maxymalnej glebie
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 20 Kwiecień 06, 00:45   

"Celem akcji jest zwiększenie uwagi na beztroskie dzieci neostrady, nie zwracające uwagi na panujące zasady, brak kultury, często rażące błędy ortograficzne. Osoby takie należy zgłaszać do administratorów i moderatorów forów, grup dyskusyjnych i innych społeczności internetowych."

to ja juz wiem,ze ecik wylatuje za tysiac tematow o jego polerowanych kolkach i buendy ortograwiczne :D

a i zapomnieli dodac,ze tez nie mozna reklamowac nic :) heheeheeheheehheh (niektorzy wiedza,o co chodzi) <zarcik>

maltarn 
Klubowicz
... młody ...

Mój samochód:: będzie to BMW
Wysłany: 20 Kwiecień 06, 16:27   

Żeby nie było to nie mam neostrady :mrgreen: i chyba nie pisze samych bzdet :?: :mrgreen:

Gniewek89 

Mój samochód:: ===Wkrótce===
Wysłany: 28 Kwiecień 06, 21:09   

wezcie ta akcja jest totalnie bez sensu
Admini na forach sa od pilnowania jak sie bedzie "skarzyc" na innych ze robia powtorki itp to tylko im sie bedzie zycie uprzykzac. Akcja calkowicie bez sensu

Odpowiedz do tematu