Boże , patrzysz i nie grzmisz...ale każdy ze swoim samochodem może zrobic co mu sie podoba , o gustach juz nie wspominam , ci właściciele nienawidzą swoich aut
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
U nas niestety takie rzeczy wciąż się podobają , przypomina mi sie pewna ALPINA E36 ze zlotu w Toruniu w podobny sposób "zrobiona". Auto podobne do tych ze zdjęć Boba wygrało konkurs na najładniejsze auto zlotu
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 06, 20:36
Pershing napisał/a:
U nas niestety takie rzeczy wciąż się podobają , przypomina mi sie pewna ALPINA E36 ze zlotu w Toruniu w podobny sposób "zrobiona". Auto podobne do tych ze zdjęć Boba wygrało konkurs na najładniejsze auto zlotu
Nie zartuj
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 3 Marzec 06, 20:37
Fioletowo srebrna z lexus lookami z wielkim skryzdłem cos jak w AR 156???
chyba o ta chodzi
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
czlowieku...nie pasuje ci moje auto spoko przyjalem do wiadomosci..ciesze sie ze nie kazdemu sie podoba i to normalne ...
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
pi3s [Usunięty]
Wysłany: 6 Marzec 06, 14:56
Yan00sh napisał/a:
pi3s napisał/a:
to zdjecie tez tu pasuje:
wydawalo mi sie ze w tym klubie mielismy sie wszyscy szanowac...
Bob
Mój samochód:: Passat B5 TDI
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 852 Skąd: West Yorkshire
Wysłany: 6 Marzec 06, 15:19
może Pi3s ma jakiś kompleks czy coś. Sam nie potrafi sie zabrać za tuning samochodu, a innych krytykuje Jak ci sie nie podoba to napisaleś raz i starczy.
_________________ 148.5KM/313.5nM powered by DYNOSOFT
pis opanuj sie człowieku twqoja buma wygląda jak na dresiarza ze skórą i adidasami tylko do lasu i wozenia **** panienek . moze jestes taki pusty i tylko do tego ci saauto albo nieumiesz docenic czyjes pracy ALBO NAJWYZRANIEJ ZAZDROSCISZ niepodoba sie powiedziałes starczy!!!!
Dobra starczy tego dobrego , jak ktos jeszcze napisze cos obrazliwego dostaje ostrzezenie
nie zadziała to kolejny obraźliwy post bedzie nagrodzony banem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum