Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Krzysiek
19 Kwiecień 06, 07:37
Co myslicie o logo klubu w profilu na allegro?? :)
Autor Wiadomość
czerwienny 
EL LOCO

Mój samochód:: zeszperowana BMW 535i (E34) M-Technic na maxymalnej glebie
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 18 Kwiecień 06, 02:18   Co myslicie o logo klubu w profilu na allegro?? :)

zapraszam do odwiedzenia mojej strony w serwisie allegro :)

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2059521

to samo zrobilem z szablonem aukcji i kazda nastepna,ktora wystawie bedzie zawierala logo :)

pewnie wiecej osob ma konta na allegro,wiec,jak ktos nie potyrafi zrobic strony o sobie,to chetnie napisze (oczywiscie z wiadomym logo w tresci) <bmw_1>

a niech ktos zrobi logo w czarno-czerwonych kolorach,to wtedy bede happy :)

Proper1986 

Mój samochód:: BMW 525iA
Wysłany: 18 Kwiecień 06, 13:27   

Stary z tymi kołami to powodzenia ja mam takie i też je wystawiałem na allegro ( w zaje...tym stanie) i to za 400 zł i co no właśnie nic :mrgreen: chętnych sporo do momentu jak się dowiedzą o co chodzi z tymi kołami :mrgreen: Opisałem to dokładnie na forum "strona z przelicznikiem opon" masz tam ich fotki - super stan?? i co z tego :mrgreen: jak je dojade na maxa to na ZŁOM - jedna opona to 600 zł <bmw_1> Pozdro i powodzenia

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Mój samochód:: E30 323 '84
Wysłany: 18 Kwiecień 06, 21:14   

Yan00sh napisał/a:
ale dobrze ze rosławiasz stronke uklon_bmw

nie do końca :evil:
:arrow: Czerwienny nie chciałbym żebyś poczuł się urażony :mrgreen: ale:

po 1 znaki klubowe ( co prawda nie zarejestrowane ) są własnością nas wszystkich ( tzn. klubowiczy ) więc przed pokazanienm ich gdzieś należałoby spytać :|

po 2 jeszcze nie jesteś klubowiczem co tym bardziej wymaga stosowania pkt.1

ale pozatym pozdro <bmw_1>

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 18 Kwiecień 06, 23:09   

Piotr napisał/a:
Yan00sh napisał/a:
ale dobrze ze rosławiasz stronke uklon_bmw

nie do końca :evil:
:arrow: Czerwienny nie chciałbym żebyś poczuł się urażony :mrgreen: ale:

po 1 znaki klubowe ( co prawda nie zarejestrowane ) są własnością nas wszystkich ( tzn. klubowiczy ) więc przed pokazanienm ich gdzieś należałoby spytać :|

po 2 jeszcze nie jesteś klubowiczem co tym bardziej wymaga stosowania pkt.1

ale pozatym pozdro <bmw_1>

wczesniej mialem za miast tego obrazka,taka fajna lepetynke skaczaca
chyba nikt nie ma watpliwosci,ze wrzucilem to w interesie klubu (nie musze byc chyba klubowiczem,aby przyczyniac sie do jego rozwoju) i nie czerpie z tego faktu jakichkolwiek korzysci :)
kurde nastepnym razem,zanim wrzuce komus za wycieraczke jego buni wydrukowana ulotke promujaca klub,spoty,to wroce do domu i zapytam na forum,czy moge ;)
hehehehe... dobra,juz nie marudze,bo bmw_beer wietrzeje

bmw_beer :D

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 18 Kwiecień 06, 23:30   

KONRAD napisał/a:
nie bardzo rozumiem dlaczego popierasz to wszystko logo i adresem klubu. jeśki chodzi o propagowanie i rozsławianie imienia klubu to sa inne sposoby.
KONRAD

Jezeli sa juz takie zakazy i problemy , to nie rozumiem dlaczego ty miales na swojej tylniej klapie naklejke z linkiem do www , pomimo ze nie byles klubowiczem ...

Poza tym szczerze mowiac , to sam chyba nie wiesz co piszeszesz czasami ( przepomina mi sie pewna konwersacja nasza na gg ) , ale to nie wazne .

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Wysłany: 18 Kwiecień 06, 23:37   

oxstylE! napisał/a:
Jezeli sa juz takie zakazy i problemy , to nie rozumiem dlaczego ty miales na swojej tylniej klapie naklejke z linkiem do www , pomimo ze nie byles klubowiczem ...

miał bo dostał od nas a nie sam sobie wyciął, :mrgreen:
oki koniec tematu ,
:arrow: Czerwienny nie chciałem ci wypominać tylko wyjaśnić, dla innych również <bmw_1>

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 18 Kwiecień 06, 23:42   

KONRAD napisał/a:
czerwienny napisał/a:
nie czerpie z tego faktu jakichkolwiek korzysci

Twoje aukcje na allegro to nie KORZYŚĆ??? oddajesz te fanty za darmo?? ,nie bardzo rozumiem dlaczego popierasz to wszystko logo i adresem klubu. jeśki chodzi o propagowanie i rozsławianie imienia klubu to sa inne sposoby.
KONRAD

wiesz... troche nie widac tu logiki..
czerpie korzysci z aukcji,bo dzieki internetowi ma sie wieksze szanse na sprzedaz...

i nie podpieram swojego wizerunku na allegro zadnym tekstami dotyczacymi klubu( na moje komentarze sam musialem uczciwie zapracowac),po prostu chcialem zrobic gratisowa reklame w miare moich mozliwosci... (jakby kazdy forumowicz myslal podobnie,jak ja,to na oostatnim spocie pewnie bylo by ze 20 autek wiecej)
jakbym wymyslil wlasny obrazek,to juz bylo by chyba nie tak bez konsultacji,ale ja wrzucilem taki,jak jest akceptowany przez "gore"

Twoja wypowiedz swiadczyla by o tym,ze potencjalny klient widzac adres www.maxbimmer.pl jest w stanie kupic ode mnie cos,co mu nawet potrzebne nie jest

wedlug mojej logiki,to potencjalny klient,ktory odwiedza moje aukcje,dzieki temu,ze mam tam ten adres,to ma szanse dowiedziec sie,ze wogole taki klub-forum istnieje

nie kazdy wlasciciel beemki wie o maxbimmer i wlasnie dzieki takim wstawkom,jak np moja w allegro moze trafic na klub
bo w koncu to jest klub-forum dla ludzi,ktorzy chca tu byc,czy tylko dla zaproszonych??????

bmw_beer

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Wysłany: 18 Kwiecień 06, 23:58   

PROPONUJę ZAMKNąć I AMEN :mrgreen:

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:02   

KONRAD napisał/a:
Panowie powiem tak;
Forum jak i klup zostały stworzone aby ludzie o podobnych zamiłowaniachi zainteresowaniach mieliu ze soba kontakt propagowali marke KOLERZEŃSTWO wzajemna pomoc.Nikt nikogo nie zmusza do przynaleznoiści . Mało tego kazdy może założyc swój własny klub gdzie bedzie hołdował swoim ideałem i interesom. Jeśli mamy przeistoczyc sie w pchli targ albo w uliczny bilbord......sami rozumiecie
Z wyrazami szacunku KONRAD

no przeciez nie zasmiecam miasta ulotkami,tylko dlaem jedna reklamke,do ktorej nikt z odwiedzajacych allegro nie bedzie mial pretensji

jezeli ona kogos zainteresuje i ktos ja odwiedzi,to albo zostanie,albo zamknie przegladarke i zapomni

nie napisalem,ze udzial w moich aukcjach jest mozliwy po zarejestrowaniu na forum :D

a i zeby jasnosc byla,to po powyzszych wyppowiedziech nie czuje zadnej urazy.. chociaz spodziewalem sie innych reakcji po tym,jak czynnie probuje rozreklamowac klub...

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:02   

Tak to jest dobry pomysl piotrze , z tego wzgledu ze az korci zeby cos napisac tutaj jeszcze . A po co robic burdel i jakies klutnie : )

Cytat:
czerwienny chociaz spodziewalem sie innych reakcji po tym,jak czynnie probuje rozreklamowac klub...

Juz wiesz ze lepiej nie robic nic , lub prosic szanownych klubowiczow o zgode :- )

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:11   

No chodzi mi po glowie inny pomysl..
mianowicie zamieniam bunie za poloneza albo skode :D
oni tez maja swoje fora i kluby i pewnie dostalbym za taka mini reklamke kartki na mieso i talony na benzyne w ramach podziekowan :D
eheheheheheeheheheheh
bmw_beer

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:23   

oxstylE! napisał/a:
Juz wiesz ze lepiej nie robic nic , lub prosic szanownych klubowiczow o zgode :- )

no teraz to dowaliłeś :P :evil:
ale fakt jest faktem, nikogo tutaj nie trzymamy, są inne kluby we Wrocku,
a narazie reklamy nam nie potrzeba wystarczy popatrzeć tutaj http://www.maxbimmer.pl/a...ekcji-bmw.shtml

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:29   

Piotr napisał/a:
oxstylE! napisał/a:

no teraz to dowaliłeś :P :evil:
ale fakt jest faktem, nikogo tutaj nie trzymamy, są inne kluby we Wrocku,
a narazie reklamy nam nie potrzeba wystarczy popatrzeć tutaj http://www.maxbimmer.pl/a...ekcji-bmw.shtml

To nie bylo zlosliwe ani nic , tak mi przyszlo pierwsze co na mysl ...

A co do reklamy itd , wiesz fajnie ze jej nie potrzeba ale jednak Ci ludzie z kosmosu sie nie wzieli tylko wlasnie od takowych reklam forumowiczow/klubowiczow czyz nie prawda ?

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:33   

Yan00sh napisał/a:
oxstylE! napisał/a:
A co do reklamy itd , wiesz fajnie ze jej nie potrzeba ale jednak Ci ludzie z kosmosu sie nie wzieli tylko wlasnie od takowych reklam forumowiczow/klubowiczow czyz nie prawda ?

ja mysle ze bardziej z wyszukiwarki po prostu...

No okej niech Ci bedzie ... :)
Nadal jednak uwarzam ze nie wszyscy szukali po googlach forum bmw czy cus , sam naprzyklad jestem tego przykladem i wiem ze to nie tylko ja :) :mrgreen:

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:37   

Yan00sh napisał/a:
oxstylE! napisał/a:

ja mysle ze bardziej z wyszukiwarki po prostu...

no wiesz... nie kazdy uzytkownik,czy fascynat marki BMW ma pomyslla: "ach,to poszukam jakiegos klubu"

wiem to,bo gdybym nie powiedzial znajomym posiadajacym bunie (i internet) o klubie i ogolnie o klubie,to na 6 spocie bylo by 7 aut mniej... reklamy niby nie potrzeba,ale chyba wczesniej ktos sie jaral,ze bylo wyjatkowo duzo aut na spocie :P
ale czesc z wlascicieli-fascynatow tej marki moze przypadkiem odwiedzic np moje aukcje

ja klub znalazlem rzeczywiscie w wyszukiwarce,ale tylko dlatego szukalem,ze ktos mi powiedzial,ze slyszal,ze we wrocku jest jakis klub BMW

Ostatnio zmieniony przez czerwienny 19 Kwiecień 06, 01:22, w całości zmieniany 1 raz  

Piotr 
Klubowicz
Master of users

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:42   

Dobra sprawa wyjaśniona :mrgreen: <bmw_2>
ale na przyszłość prosiłbym jednak o zapytanie , żeby nie było bardziej drastycznych przypadków np. reklama maxbimmer między podpaskami :mrgreen: hehehehehe :lol: happy_bmw

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:51   

Piotr napisał/a:
ale na przyszłość prosiłbym jednak o zapytanie , żeby nie było bardziej drastycznych przypadków np. reklama maxbimmer między podpaskami :mrgreen: hehehehehe :lol: happy_bmw

Ja mam pomysl na kondo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:53   

Piotr napisał/a:

jak ktos bylby takim prostakiem,zeby wrzucic reklame byle gdzie,to pewnie by nie zalozyl tematu,co inni sadza o jego pomysle i nikt by pewnie nie wiedzial o tym fakcie :D

no,ale oki... nie kazdy jest taki piekny,inteligentny i wogole,jak ja ;)
ehehehehheheehehehehhe

nastepnym razem zapytam <bmw_1>

druga sprawa,ze jednak z tego wywiazala sie dosyc ciekawa dyskusja :D

skasuj
[Usunięty]

Wysłany: 19 Kwiecień 06, 00:56   

czerwienny napisał/a:

I o to chyba chodzi mniej iniejszym na forum :)
Grzeczna , powazna dyskusja na dosyc niezly temat , gdzie zakonczylo sie wszystko w spokoju i wyjasnieniu ...

czerwienny 
EL LOCO

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 01:00   

oxstylE! napisał/a:
czerwienny napisał/a:

I o to chyba chodzi mniej iniejszym na forum :)
Grzeczna , powazna dyskusja na dosyc niezly temat , gdzie zakonczylo sie wszystko w spokoju i wyjasnieniu ...

nie psuj bojowej atmosfery,bo na spocie nie bedzie atrakcji w postaci walk wrecz :D

eheheheehehehehehehehheeheh ...zarcik... <bmw_1>
bmw_beer

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: E30 318iA, E30 320i
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 07:15   

przeczytałem pare postów z tego tematu i od siebie dodam:

Za reklamowaniem klubu jestem jak najbardzeij ZA, ale moze nie w taki sposob, a to dlatego
że nie chce żeby ktoś powiedział że czerpiemy z tego jakąś kożyść majątkową, trzeba by zmienić regulmin, zarejestrować itp.
Po drugie skąd wiecie co czerwienny sprzedaje i czy nie zacznie łapać negatywów bo coś
komuś się nie spodoba, wiecie czasami jak to jest na allegro

Cytat:
wiem to,bo gdybym nie powiedzial znajomym posiadajacym bunie (i internet) o klubie i ogolnie o klubie,to na 6 spocie bylo by 7 aut mniej

nie liczymy na ilość ale na jakość, może niektórzy czuliby się bardziej bezpiecznie ;)

Cytat:
jak ktos bylby takim prostakiem,zeby wrzucic reklame byle gdzie,to pewnie by nie zalozyl tematu,co inni sadza o jego pomysle i nikt by pewnie nie wiedzial o tym fakcie

Ja to odebrałem jak reklamę swojego towaru

To tyle pozdro <bmw_3>

Mordulec 
Klubowicz

Mój samochód:: E30
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 07:27   

Rany julek , jeden dzien nie mam netu a tu taki meksyk sie robi i wojenka na plastikowe
noże z makdonalta :lol: :lol: :lol: <bmw_1> <bmw_1>

Panowie trzeba sobie wyjasnic jedna rzecz , zadne logo ani baner nie sa nigdzie
zastrzezone , wiec jesli ktos sie bedzie upierał to i tak sobie wklei czy to sie nam
bedzie podobało czy też nie , ale prosba jest tak o ile taki banerek jak wkleił sobie
czerwienny (celowo z małej litery bo tak sie powinno pisac według czerwiennego :wink: )
to poprostu zwykła reklamówka klubu (widziałem ja juz w kilku innych miejscach) i
jesli miał taka potrzebe to sobie wkleił i nie widze w tym wielkiego problemu .

Fakt faktem nie widze sensu wklejania banerów tak jak wczesniej pisaliscie do jakich
bzdetnych dupereli ale to gdzie wkleił czerwienny nie zawiera zadnych towarów tylko
jest to "o mnie" wiec niech sobie wisi , ktos przeczyta , wejdzie na strone = fajnie ,
nie przeczyta , nie wejdzie , tez jakos to przezyjemy .

ale do rzeczy = > PROSBA JEST TAKA O ILE KTOS MA POTRZEBE WSTWIANIA BANERÓW
NIECH ROBI TO W MIEJSCACH ESTETYCZNYCH ZWIAZANYCH Z BMW <bmw_1>

I DRUGA SPRAWA DO BANERÓW NIE MAM ZASTRZEŻEN ALE PROSIŁBYM O NIE
WSTAWIANIE LOGO KLUBU (TO CO JEST W GÓRNYM ROGU FORUM) DO TEGO TYPU
STRON NA NECIE , ALE JESLI KTOS USILNIE CHCE TO POPROSTU DAJCIE ZNAC ZE
MACIE JAKAS INICJATYWE CO DO PROMOCJI KLUBU/STRONY ZEBY NIE ROBIC SMIETNIKA

I na tym konczymy temat bo nie potrzebne zatargi sie tworza w Beemkarskim Bractwie :wink:

Kosa 
Klubowicz

Mój samochód:: E30 318iA, E30 320i
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 07:29   

zamykamy...................... :?:

Krzysiek 
Site Admin

Mój samochód:: BMW e-36 316i 1994
Wysłany: 19 Kwiecień 06, 07:36   

Zamykamy!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi