Mój samochód:: BMW 318
Wysłany: 1 Czerwiec 06, 18:20 Chce kupic dywaniki!!!!!!!
Musze kupic sobie dywaniki do Buni i moje apytanie jest takie czy ktos zna jakis fainy sklep we Wrocławiu w kturym znaide. Najlepiej jak by byly ze znaczkiem
trochę odświeżę temat, bo teraz ja mam dylemat... czy ktoś z was kupował na allegro dywaniki do e36 coupe? bo co prawda wybór jest spory, ale jak widać gołym okiem różnią się od siebie i to znacznie - a chciałbym kupić coś co będzie pasować (interesują mnie welurowe)....
btw. dzwonilem do Inchcape'a i tam za komplet oryginałów chcą 290 , a za, jak to pan ujął pasujące gorszej jakości 94...
a może ktoś z was kupował w jakimś sklepie, gdzieś we wro?
Mój samochód:: BMW 525 (e34) touring / automat
Wiek: 29 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 302 Skąd: Zawidów (DZG)
Wysłany: 13 Marzec 08, 13:54
nie polecam tego typu,
http://moto.allegro.pl/it...kosc_od_ss.html
mam (w aucie firmowym, robie nim nie więcej jak 80 km dziennie) i po miesiącu eksploatacji popękała plastikowa łatka, nie wygląda to ładnie
Różnią się obszyciem te droższe mają skórzane obszycie wokół dywanika
Nie wiem gdzie można takie dywaniki kupić we Wrocławiu ale wiem gdzie takie dywaniki mogą zrobić w Oławie firma "ERJOT" na Nowoosadniczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum