O samej jakości wykonania tez nie bardzo mozemy gadac, nikt z nas nie widział tego czegos na zywo , a na zdjęciach to wszystko ładnie wygląda. Ale faktycznie , naciąć , naspawać to sie musiał zdrowo
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Dobrze okreslone . Ale jednak o gustach sie nie rozmawia ...
Chociaz z drugiej strony jak by stala gdzies kolo mnie ,na pewno bym pozyczyl jakies buldozerka ...
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 23 Marzec 06, 20:31
tablice KMIEĆ->śmieć - bo tak by to można nazwać. Za pomysł i realizacje szacun dla właściciela, ale dobre intencje to nie wszystko bo komponuje sie to niezbyt ładnie
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Maltarn po co obrażasz gościa miał fantazje to pospawał , czy to sie komus podoba
czy nie dla mnie dosc "oryginalna" kombinacja alpejska ale uznanie za spawanie
bo to wymagało niezłych umiejętności
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 23 Marzec 06, 20:49
Obrażać to nie chciałem, tylko tak mi sie wyglądam skojażyło. Bo dobra, ok. Pracy dużo włozony, i dobrze spasowane elementy, ale (przynajmniej dla mnie) wygląda to niezbyt urodziwie...
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Mój samochód:: BMW e28 520i 1984 rok
Wysłany: 24 Marzec 06, 10:05
Mi sie ta e32 bardziej podoba niz tamta e30 ale ani jednego ani drugiego bym nie chcial i moje zdanie jest takie ze auta te sa poprostu pookaleczane . Na tych zdjeciach tae32 jest z takich stron sfotografowana ze jeszcze w miare ale z boku jest najgorzej tak jak z ta e30 . Nie uwazacie ze gdyby przespawac dach to jakos lepiej by to wygladalo ?? Najbardziej chyba widoczne niespasowanie stylistyczne o okragle ksztalty elementow do kanciastego dachu
_________________ Ja sie bawie w PRL .
A Ty ?
------------------------------------------------------
Chlopaki Sa W Burdelach
------------------------------------------------------
Porażka i tyle niema sie co rozwodzic nad tymi autami bo ich wlasciecielu juz pewnie popelnili sepuku a auta spalono w czynie spolecznym
Wysłany: 25 Marzec 06, 04:28
Gniewek89 napisał/a:
Porażka i tyle niema sie co rozwodzic nad tymi autami bo ich wlasciecielu juz pewnie popelnili sepuku a auta spalono w czynie spolecznym
...
Komentowac czy nie o to jest pytanie ...
Nie chyba jednak nie skomentuje , o gustach sie nie dyskutuje . Gosc mial fanaztej i sobie zrobil rzezbe , ta E32 wyglada jeszcze wmiare konkretnie w porownaniu do tamtej e30 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum