Ja zawsze sam ustawiam gaz do swojej jazdy tak w miare oszczędnie i żeby dało się jechać a te dwie śrubki chyba by nie sprawiły kłopotu
mam nadzieje,ze wiesz,jak samemu ustawiac dawke gazu
i ze wiesz,co siedzieje z glowica,swozniami tlokowymi,gniazdami zaworowymi,gdy dawka paliwa (w tym przypadku LPG) jest za mala
duzo ludzi skreca sobie gaz,jak chce,zeby mniej palilo,a potem placze,ze gora silnika do roboty
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=95026946
silnik 2,5 z 90 roku na ostrym walku itp ...hehe maja ludzie fantazje tak naprawde to jest stara eta ta co kreci sie do 5 tys wystarczy popatrzec na kolektor pozatym jezeli to jest silnik z 90 roku to gdzie sie podzial motronic tak wiec to chyna zaden swap tylko przeszczepiona stara eta sprzed 86 roku pozdro
_________________ byla
318 E21
325i E30
325e E30
730i E32
jest 320i E30
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 11 Kwiecień 06, 10:22
BMWARIAT napisał/a:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=95026946
silnik 2,5 z 90 roku na ostrym walku itp ...hehe maja ludzie fantazje tak naprawde to jest stara eta ta co kreci sie do 5 tys wystarczy popatrzec na kolektor pozatym jezeli to jest silnik z 90 roku to gdzie sie podzial motronic tak wiec to chyna zaden swap tylko przeszczepiona stara eta sprzed 86 roku pozdro
Tiaaa 200 KM i wogole nie wiadomo co jeszcze ...
Po pierwsze sam walek do normalnego 2,5 da moze 10 KM wiec mial by okolo 180 ,a te 20 to sobie wyczarowal ...
Poza tym jak ten silnik to 2,5 to ja mam u siebie M-powera
Stara ETA jak nic ...
Co drugi sprzedajacy BMW czy cos dodaje z 40KM od siebie , tego juz nikt ani nic nie zmieni
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 11 Kwiecień 06, 19:36
łazik napisał/a:
BMWARIAT napisał/a:
dekielek to mozna kupic i zalozyc ale sam dekielek nie robi 200ps ale dobry bajer to polowa sukcesu
ale wrażenie robi duzo lepsze niż np. obładowanie całego auta spojlerami bez ładu i składu
dużo naklejkuff i spojleruff to bedzie pałer nie s tej ziemji no i magnetyzery +10% mocy w przypadku twojej 318i to już ponad 10KM przyrostu od jednego magnetyzera
tylko nie brać tego na poważnie
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum