No i trzeba przyznac ze akcja sie powiodła , dzieciaki były zadowolone , pogralismy
w piłke / kosza itp "pozwiedzały" beemki a przedewszystkim kierownictwo placówki w
Jedlinie okazało sie bez porównania do tych z Chopina , cóz najwazniejsze ze
tą akcja sprezentowalismy dzieciom usmiech na buźki mysle ze taka wyprawe
za jakis czas powtórzymy
Chciałbym równiez bardzo serdecznie podziekowac forumowiczom którzy wsparli nas
zarówno finansowo jak i swoja obecnoscią w domu dziecka
Dokladnie, ja rownierz tak sobie ja wyobrazalem, dokladnie tak to mialo wygladac moim zdaniem. Maltarn zebys to raz dostał widocznie masz powodzenie u dziewczynek oby tak dalej, kto wie jak dorosna to moze jakies fajne laski beda i cie zapamietaja
Podejrzewam ,że gdybyśmy przyjechali do dzieci tylko z samymi cukierkami to pewnie też by się ucieszyły-Widać było ich podekscytowanie jak wjeżdżaliśmy na teren DD.
Rewelacyjna akcja zakończona sukcesem .
Wystarczyła:
+szybka zbiórka pieniędzy klubowicze,forumowicze
+extra szybkie zakupy Katarzyłka,Pola,Kosa
+telefoniczne dogranie tematu w piątek/sobotę z DD w Jedlinie Zdroju Beata,Piotr,Kocurek
+i nasza wizyta w DD wszyscy którzy byli
=Uśmiech na twarzyczkach dzieci
P.S Był moment ,że moją 5-tkę jednacześnie "zwiedzało" siedmioro dzieci
A o DD z Chopina we Wrocławiu nie chcę mi się już pisać i pewnie wielu z Was również krótko-piiiiiiiiiiiiiiiiiiii,piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i piiiiiiiiiiiiiiiii
[ Dodano: 18 Czerwiec 07, 08:35 ]
A i jakiś albumik z fotkami przesłać do DD w Jedlinie Zdroju to rownież byłaby super sprawa.
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Ostatnio zmieniony przez Dziki 18 Czerwiec 07, 07:37, w całości zmieniany 1 raz
to super że się udało!!
my też chcieliśmy tam bardzo jechać ale mała juz wariowała i tak się kiełbasy nażarła że poszła spać przed 24.00 a co się darła to ohohoho brzusio bolał
pozdro
tylko szkoda że przez takich ludzi jak ta baba z chopena cierpią dzieci
Fajnie, że wam imprezka się udała. Cieszę się, że mimo iż na ostatnią chwilę wszystko było załatwiane to wyszło OKI!!! Piszcie jeszcze o tym wydarzeniu. Wszyscy chętnie poczytamy!!!
Ja się już zaoferowałem, że nadrobię trochę niebytność w tak w ważnej chwili, z tym że jak wrzucicie wszystkie foty, zróbmy wybór 20-30 najfajniejszych. Pójdą one w formacie 10x15 w albumiku i jakieś najciekawsze w dużym formacie na ścianę dla maluchów.
ba jeden nawet chcial zostac dj bo kladl mi sie do bagaznika zeby lepiej basik slyszec a wyjezdzalem chyba z 15 minut podchodzac z 4 razy bo robili brame i wypuscic nie chcieli NAPEWNO NAS ZAPAMIETAJA N A S B E E M K I
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
No to super że akcja się udała. Jakby by było trzeba to w przyszłości jestem jak najbardziej za, niestety w tym roku jestem niemal ciągle zagrabanicą i mogę tylko wesprzeć materialnie. Jak się patrzy na te zdjęcia dzieci (i forumowiczów) to naprawde się ciepło na sercu robi - przynajmniej mi.
Mój samochód:: bmw E36
Wysłany: 18 Czerwiec 07, 13:35
załuje ze mi czas nie pozwolił zostac z wami do konca i odwiedzic z wami ten DD
musiałem jechac zeby do pracy zdarzyc
ale ciesze sie ze sie udało dac coc troszke radosci dzieciakom z DD
pozdrawiam wszystkich
_________________ samochód słuzy do przemieszczania sie z punktu A do punktu B a BMW daje jeszcze komfort
chciałbym wszystkim podziekować za wkład włożony w przygotowania do tej ackji,
a w szczególności Paulinie, która pilotowała sprawe od samego początku (zbiórka kasy, telefony, ustalenia, zakupy)
pozdrawiam
Wysłany: 18 Czerwiec 07, 16:18
Imprezka naprawdę super, tylko dzieciaki bały się mojej , następnym razem wymyję ją
Zaraz zapodam fotki.
Ja również cieszę się, że akcja powiodła się i zakończyła sukcesem ale najważniejsze jest to, że sprawiliśmy dzieciakom radość, mogły choć na chwilę oderwać się szarej rzeczywistości ... Chciałabym wszystkim podziękować za chęci i pieniążki, którymi wspomogliście tą całą akcje
Rozliczenie z kasy w postaci paragonów powinno pojawić się na forum lada chwila ( jak tylko Mordulec przypomni sobie o tym )
Kosa napisał/a:
chciałbym wszystkim podziękować za wkład włożony w przygotowania do tej ackji,
a w szczególności Paulinie, która pilotowała sprawe od samego początku (zbiórka kasy, telefony, ustalenia, zakupy)
pozdrawiam
Za końcowy etap tej całej naszej akcji podziękowania należą się Beatce i Piotrowi, gdyż to oni trzymali rękę na pulsie, i oczywiście Kocurkowi, który znalazł DD.
Ale dziękuje Kosa
I oczywiście podziękowania dla "wyławiaczy prezentów" czyli Kasi i Kosie
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Ostatnio zmieniony przez Pola 18 Czerwiec 07, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum