Mój samochód:: bmw e 34 2.5
Wysłany: 13 Kwiecień 06, 20:04 3 kola juz gotowe
witam wszystkich 3 kolka sa juz wypolerowane efekt pobil mnie na twarz jade jutro po sruby zabezpieczajace i w niedziele zakladam kola na spota juz na nowych kolach
To po kiego... wałka zakłada specjalny temat. Ja nie zakładam tematu za każdym razem kiedy filtr wymienię w samochodzie.
A tak wogóle to...
_________________ Marcin 'meles' Borsuk
Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego.
skasuj [Usunięty]
Wysłany: 17 Kwiecień 06, 23:32
meles napisał/a:
To po kiego... wałka zakłada specjalny temat. Ja nie zakładam tematu za każdym razem kiedy filtr wymienię w samochodzie.
A tak wogóle to...
Dokladnie zgadzam sie z toba meles , wszedzie czytam tylko felga fele rant rancik ranciki itd to Chyba juz drugi temat , a nie ma ani zdjec ani nic ...
Wiecie co jutro zmienie sobie plyn do spryskiwaczy , z zielonego na niebieski zalozyc temat i wrzucic zdjecia ?
bo ecik,to takie urzadzenie,ktore jak cos w aucie zmieni,to potem se pol nocy smiglem kreci w kiblu
nie dostal instrukcji obslugi forum,wiec nic nie kmini
a ja jeszce opon na alusy nie kupilem:/
ale moge wrzucic fotki moich kolpakow made by renault eheehehheehheehehehehe
jedna rada.. jak robisz fotografie auta (i nie tylko),to przykucnij,a wtedy duzo ladniej wyjdzie
najlepiej tez jest skorzystac z zoomu (jak jest miejsce) i zrobic na maxymalnym zoomie optycznym z wiekszej odleglosci wtedy obiekt nie bedzie znieksztalcony
a druga sprawa,ze ja tez lubie piwko powyzej 7 voltow
jedna rada.. jak robisz fotografie auta (i nie tylko),to przykucnij,a wtedy duzo ladniej wyjdzie
najlepiej tez jest skorzystac z zoomu (jak jest miejsce) i zrobic na maxymalnym zoomie optycznym z wiekszej odleglosci wtedy obiekt nie bedzie znieksztalcony
Rudolf jak jesteś taki super fotograf to czemu nie zapodałeś koledze zdjęć na forum
A jak lubisz mocny bro to se kup
Rudolf jak jesteś taki super fotograf to czemu nie zapodałeś koledze zdjęć na forum
A jak lubisz mocny bro to se kup
nie zapodalem zdjec,bo mi nie powiedzial,ze juz kuplka zalozyl i dopiero wczoraj je zobaczylem...druga sprawa,ze nie zapodalem wczesniej zadnych fotek,bo czekalem,az bedzie mial polersony gotowe
a wcale nie che kogos krytykowac.. po prostu ja sie uczylem na swoich bledach przez wiele lat i chcialem sie podzielic moja wiedza-spostrzezeniami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum