Wysłany: 11 Styczeń 08, 19:05 Spot BMW Klub Wrocław - 27 stycznia 2008
Zapraszamy na spot BMW Klub Wrocław - Rozpoczynający Sezon 2008
DATA: 27 stycznia 2008 (niedziela)
GODZINA: 11.00
MIEJSCE: Parking przy Ogrodnictwie Siechnice
Startujemy tradycyjnie w Siechnicach - do Skarbimerza wyruszymy około godziny 11.20
Na miejscu w zależności od aury :
- pomiar przyspieszenia do 100km/h oraz pomiary czasu i prędkości na 400m
- wyścigi na 400m
- prawdopodobnie będzie urządzonko mierzące dB - konkurs na najgłośnieszy wydech
- ognisko , ciepła kawa i herbatka
Większość z nas jest juz zaprawiona w zimowych spotach a co za tym idzie nie straszne
nam temperatury w okolicach 0 stopni dlatego tym razem to jedynie deszcz mógłby
pokrzyżować nam plany wyjazdowe ale na wszelki wypadek prosimy o śledzenie tematu.
Oczywiście czekamy na upragniony SNIEG a jesli go nie będzie to myśle ze
możliwości pościgania się na 400m będzie sporo , zarówno z nami jak i z ekipą z BCC
Brzeg Car Club.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
LISTA :
1.Pola & Mordulec
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 11 Styczeń 08, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 12 Styczeń 08, 11:20
Ale mnie zdolowaliscie !!!
Zapowiada sie konkursik w ktorym bezkonkurencyjnie bym wygral (brak skromnosci )
a mowie o pomiarze Db. Niestety juz bede za granicą
Moj przelotowy uklad wydechowy plus strumienice przy takiej pojemnosci to prawdziwa muzyka dla fanow bmw Na osiedlu alarmy w obcych autkach wlacza wiec nie jest zle i mialbym jakies szanse w konkursie
Milej zabawy juz zycze i szczerze ubolewam ze nie bedzie mnie z wami
[ Dodano: 12 Styczeń 08, 11:22 ]
jeszcze nie slyszeliscie autka po przerobkach ktore dokonaly sie niespelna dwa tygodnie temu
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 12 Styczeń 08, 21:53
maltarn-tak dokladnie ciemne e32,szybki przyciemnione,ospojlerowane,teraz na lipnej feldze(bo zimowki)-To ja
Staram sie cichaczem jechac ,tak nie wiecej jak 3tys. obr. Stary jak to chodzi jak sie w pendzel z obrotami da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mieszkam niedaleko borowskiej wiec czesto tam jezdze w godzinach lekcyjnych
[ Dodano: 12 Styczeń 08, 21:58 ]
Tylko powtarzam sie ze tą przyjemnosc z ukladem wydechowym sprawilem sobie jakies 8-9dni temu wiec moze ktos jeszcze umie bmką alarmy wlaczac
Mój samochód:: będzie to BMW
Wiek: 20 Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 1071 Skąd: Jelcz-Laskowice
Wysłany: 13 Styczeń 08, 09:57
może i sie pojawie na tym spocie... wypadałoby po tak długiej nieobecności pewnie jak dizki znajdzie miejsce w bagażniku to sie zabiore o ile bede mógł, bo ostatnio z tym ciężko
_________________ "Wygrywa nie ten, kto ostatni zaczyna hamowac, tylko ten kto pierwszy zaczyna przyspieszac" Tomasz Sikora
siemanko,szkoda że mnie ominie spocik,ale sprawy zawodowe,wyjazd do cieszyna,chociaż nie powiedziane czy nie zjawie się w wyrazowie na torze
udanego spota
_________________ siudema
Lepiej stracić sekunde w życiu
jak życie w ciągu sekundy
http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=52017 chyba zaczyna się z tego robić ogólny spot a nie tylko zjazd śmigieł... cóz... no i z tego info można wywnioskować że chyba tuningowisko jeszcze dodatkowo bedzie...
Niby INWAZJA BMW a pewnie znowu większość aut to będą inne marki...
_________________ Bayerische Motoren Werke
Ostatnio zmieniony przez Wiewióra 19 Styczeń 08, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=52017 chyba zaczyna się z tego robić ogólny spot a nie tylko zjazd śmigieł... cóz... no i z tego info można wywnioskować że chyba tuningowisko jeszcze dodatkowo bedzie...
Racja postanowilem zrobic rozglos tej imprezy, wyslalem rowniez maila do 24opole.pl i moze bedzie info na stronce. generalnie trzeba korzystac z lotniska póki jest i wraz ze spotem bmw odbedzie sie spot ogolny samochodow. duzo ludzi zapowiada swoj przyjazd i na to tez liczymy bo im wiecej osob, tym wieksza zabawa wszystkie okoliczne fora sa juz poinformwane, nawet na streetracing.pl jest zalozony temat dotyczacy imprezy, na fotka.pl jest zalozona impreza, byc moze na 24opole.pl bedzie informacja. mysle ze jezeli nie bedzie zbyt zimno to ludzi bedzie duzo, tak jak 18.03.2007 na otwarciu sezonu pozdrawiam serdecznie
Racja postanowilem zrobic rozglos tej imprezy, wyslalem rowniez maila do 24opole.pl i moze bedzie info na stronce. generalnie trzeba korzystac z lotniska póki jest i wraz ze spotem bmw odbedzie sie spot ogolny samochodow. duzo ludzi zapowiada swoj przyjazd i na to tez liczymy bo im wiecej osob, tym wieksza zabawa wszystkie okoliczne fora sa juz poinformwane, nawet na streetracing.pl jest zalozony temat dotyczacy imprezy, na fotka.pl jest zalozona impreza, byc moze na 24opole.pl bedzie informacja. mysle ze jezeli nie bedzie zbyt zimno to ludzi bedzie duzo, tak jak 18.03.2007 na otwarciu sezonu pozdrawiam serdecznie
Mozesz mi powiedziec gdzie wyczytałes na tym plakacie ze jest to zlot wszystkiego na
kołach ??
Ostatnio zmieniony przez Mordulec 19 Styczeń 08, 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum