postanawiam nie wrzucac tu zadnych fotek bo po co mi nieprzyjemnosci. na TOP jak zawsze zdam obszerna relacje i jezeli cos komus nie pasuje to pisac do administracji, ja wrzucam wszystko co mam, aby kazdy widzial jak najwiecej. pozdro
Nie chodzi o to ze masz nie wrzucac swoich zdjec , tylko moim zdaniem to zadna
frajda zobaczyc swoje (czyt. w tym przypadku Barana) zdjecia po dzwonku
baran napisał/a:
Ty Piter juz to zdjęcie wrzuciłes na tuning.opole. / To nie jest koncert życzeń ale z czystej kultury zapytałbys sie czy chce widziec swoje auto na każdym forum ? Dłuzsze umotywowanie tego posta masz na tuning.opole / a dzwon wygladał tak 1 , 2 ,3 ,4hamowanie zblokowanie abs-u obrot 180 stopni uderzenie w skarpe / wyskok z k - 2 metry i ladowanie telemarkiem na skarpie / bmw bedzie na sprzedaż badz motor na swap do e30
Baran szkoda furmanki ale najwazniejsze ze Tobie nic sie nie stało
a fart naprawde duzy bo przy czołówce byłoby ciezko / a ja chciałem uciekac tam w bok w ten przesmyk na druga strona pasa a jakbym prawa strona wbił na wał to dachowanko byłoby nie kiepskie , tymczasem mnie i Duchowi nic nie jest wiec to dla mnie najwazniejsze a teraz mysle co z autem / na szczescie nie bedzie trzeba niz sztukowac w sensie cwiartki
dzieki bardzo za zrozumienie /
p.s. dzisiejszy spot extra dobry klimat i bcc sie jednoczy z maxbimmerami !
Mój samochód:: BMW 328i Cabrio E36
Wysłany: 27 Styczeń 08, 20:03
spx enzo ... bedzie jeszcze okazja jak tylko pogoda dopisze bo dzisiaj to lipa straszna byla a moze zdarze cos pozmieniac w enginie do nastepnego czasu pozdro ... acha jak bede mial filmiki to zazuce pa
_________________ "... off all the things i've lost, i miss my mind the most ... "
Klip z wyprawy ekipy z Kluczborka w drodze do Skarbimierza. widac na nim forumowego kolege Janusz318i
w sumie dla zainteresowanych bo zrobilem go glownie dla znajomych ale kto chce moze zobaczyc
spx enzo ... bedzie jeszcze okazja jak tylko pogoda dopisze bo dzisiaj to lipa straszna byla a moze zdarze cos pozmieniac w enginie do nastepnego czasu pozdro ... acha jak bede mial filmiki to zazuce pa
Heh okazuje sie ze pogoda nie ma specjalnego wpływu na frekwecje
Jadac dzisiaj rano na siechnice myslalem ze przyjedzie max 10 beemek a tu ..... szok
... kolumna w ktorej jechalismy do skarbiego liczyła 27 beemek a na lotnisku czekało
chyba drugie tyle wiec spokojnie mozna powiedziec ze operacja INWAZJA BMW zakonczyła
się pełnym sukcesem
Dlatego szacuneczek dla wszystkich którzy chcieli z nami spędzic te kilka godzin mimo
sniegu / deszczu / wiaterku zwłaszcza dla tych którzy przejechali grubo ponad 100km :
Marc , Patryk & Paulina , Delegacja z Poznania , brygadzie z kluczborka i innym
Mam nadzieje ze w niedługim czasie powtórzymy "nalot beemek na Skarbimierz" w takim
samym albo i wiekszym gronie
Aha i jesli ktos ma zdjecia ktore chciałby dołączyc do naszej galerii to mozna przesyłac
do mnie na maila mord@go2.pl
Ja jednak chciałem złożyć wniosek oddzielenia naszego spotu od "ichniego spotu".
Po prostu pogubiłem się kto jest nasz a kto nie nasz. Zagadałem coś do kolesia a on golfem
przyjechał i patrzy na mnie jak na wariata, co ja do niego gadam
UWAGA!! NIECH WSZYSCY POSIADACZE BEEMEK E36 W KOLORZE BORDOWYM NIECH SPRAWDZA CZY NIC NIE ZGUBILI... (z przodu auta..) oddam za dobre piwko zgubiony element ;]
Dokładnie,czasem tak bywa a zdrowie jest jak najbardziej na pierwszym miejscu.
Wczoraj wieczorem rozmawiałem z Mordulcem i poruszylismy temat bezpieczeństwa na spotach. I tu nasuwa sie moje pytanie,czy ktoś ma może jakies propozycje jak poprawić organizację w przypadku tak duzej ilosci zainteresowanych jaka była podczas niedzielnego zlotu?pozdrawiam wszystkich
A kiedy maxbimmer wysatwi jakies filmiki badz fotki?
Ja dopiero zgrałem materiał z kamerki , jeszcze Kosa ma mi przekazac to co nakrecił na
swojej kamerce i dopiero podziałamy z klipem
Mozliwe ze koło srody bedzie gotowy
Mimo chłodu, sniegu, deszczu, wiatru było jak zwykle super dla tych co nie straszna im zawieja/deszcze/śniegi
Dziekuje i do następnego spota
_________________ Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum