Pogoda zapowiada sie wiosennie na jutro i wydaje mi sie ze ładnych pare godzin
spedzimy w skarbim wiec na pewno zrobimy ognisko , dlatego kto ma ochote to
proponuje zaopatrzyc sie wczesniej w art. spożywcze czyt. kiełbaski + pieczywo itp
i jak ktoś ma możliwość to jakieś drewno na ognicho
Pogoda zapowiada sie wiosennie na jutro i wydaje mi sie ze ładnych pare godzin
spedzimy w skarbim wiec na pewno zrobimy ognisko , dlatego kto ma ochote to
proponuje zaopatrzyc sie wczesniej w art. spożywcze czyt. kiełbaski + pieczywo itp
i jak ktoś ma możliwość to jakieś drewno na ognicho
A jak nie drewno to chociaz jakąś SIEKIERE / piłe łańcuchową zreszta to raczej powinno
byc w bagazniku kazdej beemki
Ja mam siekierę strażacką ale jak z nią zacznę po mieście w niedzielę paradować to jak nic mnie zwiną "niebiescy" więc wolę nie ryzykować
Jak coś to drewno z karata będziemy łamać
Ostatnio zmieniony przez Girmix 23 Luty 08, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 24 Luty 08, 09:39
Nie no o 10 to troche za wczesnie,zreszta nieodzywam sie bo i tak niestaruje z wami Nieoplaca mi sie jechac na Jednosci,mosialbym sie cofac. Pogoda faktycznie piekna,do zobaczyska na spocie
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 24 Luty 08, 09:44
heh,tez wlasnie slabo skumalem co z tym jednosci ale ok. Specjalnie dla kolegi nie bede nazekal ,na spocie bede , a na ULICE JEDNOŚCI NARODOWEJ i tak niepojade bo mi niepodrodze
Mój samochód:: e36 318is coupe
Wysłany: 24 Luty 08, 16:38
Niestety juz po spociku niestety wszystko co dobre szybko sie kończy Spocik rewelacyjny już nie mogę sie doczekać następnego spota a poki co idę poszukać oponek do auta
za chwile zaczne wrzucac fotki a filmiki i klip bedzie pozniej bylo naprawde super. pogoda jak latem. tylko ten dzwon był niepotrzebny... ale mimo wszystko super
za chwile zaczne wrzucac fotki a filmiki i klip bedzie pozniej bylo naprawde super. pogoda jak latem. tylko ten dzwon był niepotrzebny... ale mimo wszystko super
dzwon oczywiście był niepotrzebny ale niestety sie tak dzieje przez mało ostroznych cymbałów , którzy dostaja szału tyłka jak zobaczą kawałek pasa ( ja wywaliłem ale sam w wał ) , niestety kumpel ma troche skasowane e39 ale wszystko da sie naprawic - patrzac na moje auto:)
widziałem waszą nową organizacje zmyslny pomysł z tą taśma
dzięki za znaczki beeem pzdr
Ponad 130 fotek wiec prosze o cierpliwosc. nie wrzucalem wszystkich bo na niektorych nie ma BMW - a takich fotek tu nie lubicie oczywiscie jest pare wyjatkow, ale godnych obejrzenia fotek dzwonu nie zalaczam bo juz mialem nieprzyjemna sytuacje... zapraszam go ogladania
Mój samochód:: BMW 525 (e34) touring / automat
Wiek: 29 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 302 Skąd: Zawidów (DZG)
Wysłany: 24 Luty 08, 18:17
Dwa zdjęcia Mnie "urzekły"
Piękna e30 (brakuje tylko black helli)...
nie widziałem jej wcześniej ani na forum ani na lotnisku
lustro Rafała:) ---> kosmos
a na koniec ogólnie napisze...
nie bardzo mnie interesują zdjęcia japońskich szlifierek i innych mercedesów (szczególnie na forum BMW) i myślę, że nie jestem jedynym, który tak uważa
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 24 Luty 08, 18:36
Fajne fotki(szczególnie,że ja tam jestem ) ale koledzy z głównego pasa(audi,ople itd.) nie należą do maxbimmera. Nie wiem czy się pomyliłeś,że tam pojechałeś,czy chciałeś się z nimi zaprzyjaźnić,ale spoko,ja tylko chce powiedzieć,ze maxbimmer był na tym bocznym pasie,tam gdzie taśma była rozciągnięta i gdzie Kosa kasował błędy.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum