Witam nie wiem czy w ogole cos pisac ,moze nie ten wiek ,ale ludziska okreslcie sie czego chcecie i gdzie chcecie byc ,po co te tamaty Np. do Kosy .Kosa ja komentuje bo z jakiej racji ,ale smieci trzeba usuwac ,boli ,coz. Po co odpisaywac na takie tematy.To temat rzeka krotko deklarujesz sie do Maxbimerra to jestes tu i koniec .Podjedzie farrari de starossa na glowny to po kolanach pobiegniecie ,ha ciekawe co by bylo ,co niektorzy przez lotnisko szli jak tornado przeciez to absurd,ja napewno nie..Maxbimmer to nie tylko nalepki na autko ,czy kalendarz jest to cos wiecej ,ale wlasnie jestem tu ,ale byelm tam.Albo tu ,albo tam z autpssji moze to glupie ,ale pisanie i odpowiadanie na takie rzeczy szkoda czasu .Naprawde
[ Dodano: 26 Luty 08, 19:39 ]
jak gdzis sie rablem sorry jak zawsze w biegu.
Witam wszystkich
w związku z tym że niestety nie mogłem być na spocie apeluję do Mordulca o szybkie streszczenie spotu w postaci filmu bo nie wiem co mi przeszło koło nosa.
Następnego spota wam nie odpuszczę i będziecie musieli się ze mną męczyć.
Pozdrawiam i czekam na termin następnego spota
Niestety klip dopiero jutro bedzie wrzucony na serwer bo czekam jeszcze na materiał
od PIT'a (dostane go rano) wiec w ciagu dnia jakos postaram sie dokonczyc filmik
i wieczorkiem przesłac na serwer
Girmix, zawsze mozna zrobic 2 klipy ja narazie zrobilem relacje z moich materialow a teraz czekam na materialy od naszej ekipy. jak je zbiore to znowu cos skleje
Girmix, zawsze mozna zrobic 2 klipy ja narazie zrobilem relacje z moich materialow a teraz czekam na materialy od naszej ekipy. jak je zbiore to znowu cos skleje
witam,jutro emil ma ci podać nasze materiały,może coś z tego da się zrobić
Filmik pierwsza klasa pomysł z opisem,kto w danym momencie "kręci bączki" i się ściga - rewelacyjny świetnie wszystko zmontowane,jest co oglądać i powspominać
Nie wiem co napisać... więc napisze to co wszyscy... świetna robota i miło się oglądało
[ Dodano: 29 Luty 08, 22:56 ]
A i muszę Wam powiedzieć, że zabrałem na tego spota mojego kolegę i tak mu się spodobało, że w piątak wziął kredyt i jutro jedziemy po BMW dla Niego aż do Katowic....
Jak na amatorskość, film jest bardzo dobry. Zabrakło jedynie ludzi, bo aut to jest dostatek.
Że się jednak powymądrzam co do filmu :
- na pewno statyw to bardzo dobry pomysł. Trzeba jednak pomyśleć nad jego usztywnieniem (telepanie kamery na długim zoomie)
- zdjęcia wpięte w film są ok, jednak coś dziwnego się dzieje z ich rozdzielczością (pixeloza)
- kompersja do WMV - gubią się klatki. Albo błędy kompresji, albo za duże klatki i moj niesłaby wszak komp nie nadążał z renderowaniem. Jakby tak zmiejszyć rodzielczość w pionie? A może divix?
- często na spocie rozmawiamy a nie wiemy kto jest kim na forum - moze plakietki zaczniemy nosić? A gdyby na następnym filmie pokazać buźki i nicki?
Ja maruder jestem, więc sorry - ogólnie to dobra robota, mnie by się nie chciało
...
- na pewno statyw to bardzo dobry pomysł. Trzeba jednak pomyśleć nad jego usztywnieniem (telepanie kamery na długim zoomie)
- zdjęcia wpięte w film są ok, jednak coś dziwnego się dzieje z ich rozdzielczością (pixeloza)
- kompersja do WMV - gubią się klatki. Albo błędy kompresji, albo za duże klatki i moj niesłaby wszak komp nie nadążał z renderowaniem. Jakby tak zmiejszyć rodzielczość w pionie? A może divix?
- a pamietasz jak wiało wtedy, żaden statyw tego nie wytrzyma
- u mnie wszystko wygląda ładnie , żadnej pixelozy nie widać
- na celeronie 800 nic się nie gubi i nie wiesza - zmień kompa
- troche wiało i mimo statywu , lekkie drgania na max zoomie było trzeba by chyba
zabetonowac statyw na stałe w skarbimy
Ewentualna pixeloza moze sie pojawic przy przejsciu z jednego zdjecia do drugiego
ale nie jest to spowodowane niska jakoscia zdjec / filmu tylko w tym wypadku
rodzajem efektu przejscia który przybliza obraz do srodka po czym zmienia zdjecie
na kolejne i oddala do pełnego obrazu stąd moze sie tak wydawac ze to pixelki
Nastepny klip bedzie juz w duzo lepszej rozdzielczosci / jakosci troche zmodernizujemy
sprzet natomiast celowo robione sa do wmv zeby ludzie nie mieli problemów
z odtworzeniem tego filmu na kompie , kiedys zrobiony był w divx / rmvb juz nie
pamietam dokładnie to potem 20 PW o to czym to odpalic i jakie kodeki potrzebne
- często na spocie rozmawiamy a nie wiemy kto jest kim na forum - moze plakietki zaczniemy nosić? A gdyby na następnym filmie pokazać buźki i nicki?
Co do identyfikatorów to są juz zrobione , od przyszłego spota mogą byc obecne na
spocie , jesli chodzi o sam materiał to nie widze problemu mozna nastepnym
razem zrobic prezentacje kazdej bumy + własciciela , ja tam jestem ZA
- troche wiało i mimo statywu , lekkie drgania na max zoomie było trzeba by chyba
zabetonowac statyw na stałe w skarbimy
Ewentualna pixeloza moze sie pojawic przy przejsciu z jednego zdjecia do drugiego
ale nie jest to spowodowane niska jakoscia zdjec / filmu tylko w tym wypadku
rodzajem efektu przejscia który przybliza obraz do srodka po czym zmienia zdjecie
na kolejne i oddala do pełnego obrazu stąd moze sie tak wydawac ze to pixelki
Nastepny klip bedzie juz w duzo lepszej rozdzielczosci / jakosci troche zmodernizujemy
sprzet natomiast celowo robione sa do wmv zeby ludzie nie mieli problemów
z odtworzeniem tego filmu na kompie , kiedys zrobiony był w divx / rmvb juz nie
pamietam dokładnie to potem 20 PW o to czym to odpalic i jakie kodeki potrzebne :....q..
Co do identyfikatorów to są juz zrobione , od przyszłego spota mogą byc obecne na
spocie , jesli chodzi o sam materiał to nie widze problemu mozna nastepnym
razem zrobic prezentacje kazdej bumy + własciciela , ja tam jestem ZA
dzieki materiałom Janusza318i i EmilaCB dalem rade zmontowac jeszcze jeden klip Tym razem wiekszosc materialow pochodzi ze spotu maxbimmera wiec mysle ze warto obejrzec i powspominac
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum