potrzebuje samo szkiełko bo mam trzasniete , i potrzebuje jeszcze spryskiwaczy :D:D bo moje nie graja jak trzeba , sobote jade wymienic koncowki drazkow , w przyslym miesiacu rozrzad , i oby narazie styklo bo z kasa nie wyrobie ! pozdrawiam! sory za mały ot
ps: bryka mi na gaziku chodzi idealnie (az w to nie wierze)ale na benzin ma strasznie niskie obroty, i lubi zgasnac, (nie plywa na obrotach) generalnie ten problem pojawia sie tylko na niskich i przy uruchonieniu silnika z wysokimi nie ma problemu raczej ,nie znam sie na silnikach , ale mozliwe ze jest "przykrecona"? a moze zle ustawiona?
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Ostatnio zmieniony przez FeelDy 6 Marzec 08, 19:30, w całości zmieniany 3 razy
widze kolega sasiad dopadlem jakiegos typa na allegro juz bede mial interesuje mnie jeszcze sam plastik do tylnej prawej (szeroka) i ta listewka co jest pod dokladka na przednim zderzaku
_________________ !! moja buma ukochana padnę dla niej na kolana !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum