Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
Halogeny E36
Autor Wiadomość
sulek 

Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is
Wysłany: 3 Styczeń 08, 11:58   Halogeny E36

Chyba będę potrzebował najlepiej komplet nowych halogenów do E36 COUPE. Zastanawiam się nad zamiennikami, te CLEAR, tylko nie wiem u kogo kupić, gdzie i jaka firmę. Liczy się jakość i cena, najlepiej we Wrocku na rachunek i wyłącznie na rachunek. Proszę o radę i ewentualne propozycje, jeśli ktoś takimi rzeczami handluje lub może doradzić, żeby jakiegoś szmelcu nie kupić.

borsuk 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: e36 320 coupe
Wysłany: 3 Styczeń 08, 20:29   

d&w wszystko dla auta na borowskiej. Nawet jak nie mają na stanie to sprowadzą z niemiec.
W połowie stycznia szykują dostawę więc zamawiaj jakoś teraz.
Ostatnio zmieniony przez borsuk 3 Styczeń 08, 20:30, w całości zmieniany 1 raz  

sulek 

Wysłany: 3 Styczeń 08, 20:47   

O tym samym myślałem, ale mój kumpel czekał tam na sprężyny WEITEC 5 tygodni, Myślałem, ze mogę gdzie indziej. Hmmm a możecie coś polecić?? Halogeny CLEAR - nad takimi myślę, tylko jest jedna firma czy kilka, jaka jest najlepsza - chodzi o jak najlepszą jakość - wykonanie, albo znalazłem na www.protector.net halogeny soczewkowe firmy HELLA za389 zł, na około jest plastik w takim samym kształcie jak zwykłe halogeny i montuje się je na zasadzie PLUG & PLAY, tak jak CLEAR. Więc może jakieś sugestie? Jakieś foty?? Słyszałem, że te clear są z wkładami CHROM I CZARNYMI, które lepsze

borsuk 
Przyjaciel Klubu

Wysłany: 5 Styczeń 08, 17:55   

no czas oczekiwania mają długaśny.
Ponieważ idą do mnie od nich reflektorki inpro to wiem że w połowie stycznia mają dostawę.
Jak zamówisz teraz, to nie będziesz musiał czekać długo (a wiesz jak z pocztą i zakupami na
allegro ostatnio jest)

sulek 

Wysłany: 5 Styczeń 08, 18:34   

Dobrze wiedzieć, udam się chyba do nich w czwartek albo może wcześniej we wtorek bo w czwartek może być już za późno, a jakie reflektory dokładnie do jakiego auta, bo w przyszłosci teżplanuje wymienić reflektory, tak na przyszłość szukam od[powiedniego rozwiązania

[ Dodano: 5 Styczeń 08, 19:41 ]
A może mi ktoś coś powiedzieć jakie halogeny zamówić, czy te CLEAR nie wiem jakiej firmy są IN.PRO czy FK AUTOMOTIVE są dobre, świecą dobrze jak oryginalne czy tylko dobrze wyglądają??

Te światła które zamawiasz to do E36 320i COUPE tak???

borsuk 
Przyjaciel Klubu

Wysłany: 6 Styczeń 08, 21:50   

tak, wielu polecało inpro. na oczy nie widziałem, uwierzyłem w internet. obym się nie mylił :mrgreen:

Na halogenach sie nie znam, auto to e36 coupe.
Ostatnio zmieniony przez borsuk 6 Styczeń 08, 21:51, w całości zmieniany 2 razy  

sulek 

Wysłany: 7 Styczeń 08, 22:58   

Też słyszałem wiele dobrych opinii o IN.PRO, możesz podesłać fotki na forum lub mail'a jak auto wygląda oczywiście na włączonych ringach w nocy i za dnia, bo to mnie głównie ciekawi, ale tez ciekaw jestem jakie światło dają czy oświetlają drogę równie dobrze jak oryginalne czy może lepiej czy gorzej?? Kierunki też zamawiałeś?? jakiej firmy???

borsuk 
Przyjaciel Klubu

Wysłany: 8 Styczeń 08, 00:09   

kierunki sobie odpuscilem, nie chce obwieszac sie ze wszystkich stron.
Same lampy założę, wtedy obfotografuję /poprawiłem/.

ah, wlasnie - czy zdarzają sie wypadki ukranięcia samych lamp, czy też dać sobie spokoj z jakims zabezpieczaniem ?
Ostatnio zmieniony przez borsuk 8 Styczeń 08, 13:11, w całości zmieniany 1 raz  

sulek 

Wysłany: 8 Styczeń 08, 00:12   

To musi być już chyba konkretne zamówienie, mi ukradli kiedyś same halogeny, ale to było dawno. Nic innego tylko halogeny, kołpaki zostawili, lusterka też, tylko halogeny mi wyrwali.

Z tymi kierunkami, co to znaczy obfoca???/ Nie kumam

http://cgi.ebay.com/ebaym...1QQcmdZViewItem

Prosiłbym o opinię o tych halogenach, wie ktoś coś o nich, znajomy ma?? Jak świecą, jakość wykonania, gdzie produkowane??

[ Dodano: 16 Luty 08, 22:07 ]
Zamówiłem halogeny IN.PRO i zamontowałem zderzak M3, teraz muszę tylko wrzucić zdjęcia mojej Buni na forum, żeby się nią pochwalić
Ostatnio zmieniony przez sulek 8 Styczeń 08, 01:48, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu