Mój samochód:: BMW e36 Cabrio
Wiek: 26 Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 19 Czerwiec 07, 11:09
Na BMW maja wygrało moje autko, ale na stronie głównej dalej furka Tomskiego z kwietnia. Dlatego nie teges. Nawet nie ogłoszono kto wygrał. Poza tym dwa lub trzy zgłoszone auta to trochę kiepsko. Po prostu coś się pomysł nie może przyjąć.
Ostatnio zmieniony przez skoh85 19 Czerwiec 07, 11:10, w całości zmieniany 2 razy
Ja jako moderator prowadze konkurs i jego prawidlowy przebieg ale reszta czynności nalezy do admina bo ja nie mam dostepu
juz poprawilem post zeczywiscie bylo maj a mialo byc czerwiec
Powiem tyle od nastepnego miesiaca troszke sie zmieni w konkursie i o wiele osob bedzie chcialo wziasc udzial (ps beda materialne nagrody ) ale o tym w nastepnym miesiacu
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 22 Czerwiec 07, 09:26
skoh85 napisał/a:
Na BMW maja wygrało moje autko, ale na stronie głównej dalej furka Tomskiego z kwietnia. Dlatego nie teges. Nawet nie ogłoszono kto wygrał. Poza tym dwa lub trzy zgłoszone auta to trochę kiepsko. Po prostu coś się pomysł nie może przyjąć.
swieta prawda cos tu nie teges.
jeszcze potem powiedza ze tytulu nie chce oddac
wydaje mi sie ze to z powodu przepracowania admina
camel
Mój samochód:: Be eM Wuuuu....
Wysłany: 25 Czerwiec 07, 14:24
maximus napisał/a:
PS mamy trzy wspaniały rekinki, hmmm az sam nie wiem na kogo zagłosować
Mam wade wzroku, bo widze E30stki a nie E21... a sam kiedyś miałem 316 4ro biegową M10- piękny dzwięk silnika
Jak dla mnie to E30 ta trzecia bo jest zadbana i orginał... ale ta Bordowa też ładna, bo kilka razy widziałem w Skarbim- troszke za bardzo przesycona---> MPakiecik był by super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum