Wysłany: 5 Wrzesień 07, 16:25 [ZRÓB TO SAM] Malowanie wkazówek na czerwono - E30
Opiszę tutaj jak pomalowac wskazówki w zwykłym E30, aby wyglądały jak w M3 E30
wiec:
1) tzreba wykręcic licznik z deski rozdzielczej (nie bede sie rozpisywac jak to zrobic, a podam linka tutaj: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=11421)
2) Trzeba odzielic czesc z szybka od reszty zegarow - w tym celu trzeba odkrecic 11 srobek
3)Mamy juz oddzielone zegary, teraz tzreba pomalowac.
Ja uzylem specjalnego markera permanentnego, szybkoschnącego
3) malujemy
4) Czekamy az wyschnie i skrecamy zegary, oto efekt
Sorki za jakosc zdjec, efekt jest powalajacy, nawet na polce w pokoju a co dopiero w aucie
ja tez pomysle ale ostatnio mialem problem z wyciagnieciem licznika i dalem sobie spokuj, a swoja droga w kazdej e36 jest mozliwosc regulowania kierownicy w dol i w gore?
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
ja tez pomysle ale ostatnio mialem problem z wyciagnieciem licznika i dalem sobie spokuj, a swoja droga w kazdej e36 jest mozliwosc regulowania kierownicy w dol i w gore?
mam na kolumnie pod kierownica prostokatna dziurke i takie metalowe cos nie wiem co ciagne za to z kazdej strony ale nic to bedzie to ? po czym poznac czy sie ma a jesli sie nie ma to jak wyciagnac ten licznik
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Oj E36 znowu się tak bardzo nie różni - po prostu nie musisz odkręcac śrub od spodu - samo koło kierownicy i chyba dwie śruby od licznika - no chyba, że się ma regulację kolumny kier.
Jest też realoem pomocy naukowych jest wystarczająca ilośc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum