Witam! Co prawda podobne tematy były już wałkowane, ale mnie zmiana tłumika interesuje z innych powodów niż większość...
Zbliża się wiosna, w związku z tym czas pomyśleć nad ogarnięciem auta. Mój problem polega na tłumiku końcowym, prezentującym się jak na poniższych zdjęciach. Poza tym, że nie wygląda, to dudni, niczym 40-letni Star. Jeszcze gdyby dźwięk odzwierciedlał moc motoru, ale przy tych potężnych 102 kucach...
Ale do rzeczy - chciałbym go zmienić na jakiś cichy, ale też w miarę możności, wyglądający tłumik. Żeby końcówka wydechu nie wyglądała jak koniec ścieku. Co byście polecili [oczywiście w rozsądnej cenie]? Bo patrzyłem się na allegro i nie wiem, za jakiego typu się rozglądać...
Aha - jak już pisałem, głównym najważniejsze, żeby był cichy - także jakieś "tjunerskie sportowe tłumiki basowe" odpadają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum