Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 19 Wrzesień 07, 06:23
progow niemam ale jesli chcesz to mam przedni spojler(niestety zywica) do spasowania i wklejenia w orginalny zderzak.Nigdy nie zalozony. polakierowany tylko podkladem.
niestety taki spojler mnie nie interesuje ale dzięki wielkie za odpowiedz. Jak ktoś by miał takie progi bądź widział gdzie we Wrocławiu można dostać to proszę o wiadomość w niedziele podjadę na giełdę może tam coś sie znajdzie
progi takie już mam jak na załączonym zdjęciu a teraz spoilery przód i tył. Tył chciałem takie jak widać na tym zdjęciu a przód jak wychodzi w komplecie czyli M3
329300099.jpg te progi założyłem tylko mi lakiernik schrzanił sprawę bo zamontował je do środka nie tak jak tu w pionie
te z mtII są zarąbiste i takie właśnie zamierzam założyć z tym że kopna samego ospojlerowania to kwota rzędu 1800 zł a do tego musiał bym doliczyć jeszcze lakiernika by poszły mi pod kolor. Jak widać ze sprawa mi sie nie spieszy wiec szukam i szukam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum