Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
spoilery E30
Autor Wiadomość
loki 

Mój samochód:: BMW 316i kombi E30
Wysłany: 18 Wrzesień 07, 07:56   spoilery E30

witam jak w temacie gdzie można zdobyć w Wrocławiu spoilery do E30tek bądź może ma ktoś na sprzedaż progi pasyjce do turinga Pozdrawiam Arek

kaspri84 
Przyjaciel Klubu

Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 19 Wrzesień 07, 06:23   

progow niemam ale jesli chcesz to mam przedni spojler(niestety zywica) do spasowania i wklejenia w orginalny zderzak.Nigdy nie zalozony. polakierowany tylko podkladem.

http://moto.allegro.pl/it...lerowanie_.html

aukcja przedstawia taki sam model zderzaka przedniego,jest czysto poglądowa zebys wiedzial o czym mowa
pozdrawiam

loki 

Wysłany: 19 Wrzesień 07, 07:30   

niestety taki spojler mnie nie interesuje ale dzięki wielkie za odpowiedz. Jak ktoś by miał takie progi bądź widział gdzie we Wrocławiu można dostać to proszę o wiadomość w niedziele podjadę na giełdę może tam coś sie znajdzie

[ Dodano: 19 Wrzesień 07, 08:31 ]
jeśli chodzi o takie progi to tu jest wzór zapomniałem wlepić linka http://www.allegro.pl/ite...progi_e_30.html

lysy698 

Mój samochód:: BMW e30
Wysłany: 5 Marzec 08, 09:01   

We Wrocławiu nie znam żadnej firmy ale można zamówić na tej stronce www.spojlery.pl <bmw_2>

stefek 
stefek e34

Mój samochód:: e34
Wysłany: 16 Marzec 08, 22:54   

wez opisz o jakie spojlery Ci chodzi... mam nadzieje ze jakiejs wsi nie zamierzasz zaczepiac

loki 

Wysłany: 17 Marzec 08, 18:05   

progi takie już mam jak na załączonym zdjęciu a teraz spoilery przód i tył. Tył chciałem takie jak widać na tym zdjęciu a przód jak wychodzi w komplecie czyli M3 :D

329300099.jpg
te progi założyłem tylko mi lakiernik schrzanił sprawę bo zamontował je do środka nie tak jak tu w pionie
Plik ściągnięto 16 raz(y) 14,05 KB

stefek 
stefek e34

Mój samochód:: e34
Wysłany: 17 Marzec 08, 18:19   

a co powiesz na klasyke czyli mtI albo mtII??? pod takimi progami jak pokazujesz to tylko ruda lubi sie gniezdzic.....

loki 

Wysłany: 19 Marzec 08, 17:06   

te z mtII są zarąbiste i takie właśnie zamierzam założyć z tym że kopna samego ospojlerowania to kwota rzędu 1800 zł a do tego musiał bym doliczyć jeszcze lakiernika by poszły mi pod kolor. Jak widać ze sprawa mi sie nie spieszy wiec szukam i szukam.

Odpowiedz do tematu