panowie mam pytanie co do ringów do E39 za ok.90zł. mam orginalny ksenon a na alegro piszą o samych ringach, co otym myślicie i jakie macie z ty doświadczenia .
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 12 Styczeń 08, 18:37
Kosa napisał/a:
nie bedzie go wogole widac przy ksenonie, lepiej zostawic tak jak jest niz wsadzac do E39 ringi za 90 pln
musiałyby być to ringi wykonane w technologi CCFL a nie diody
pozdro
Dokladnie tych moich to w dzien slabo bylo widac,teraz tez mam ksenony i nie zamontowalem ringow spowrotem.Zastanawiam sie co zrobic.Znalazlem ta nowosc ale cholernie droga.
Ja zakupiłem gotowe reflektory IN PRO a tam ringi nie są diodowe.Z tego co przyglądałem się tej instalacji to potrzebny jest dodatkowy przekażnik i bezpiecznik ponieważ zasilanie żaróweczek w ringach idzie bezpośrednio z akumulatora a sterowanie za pomocą tylko jednej wtyczki swiateł pozycyjnych org instalacji samochodu.
Szczegółów instalacji nie znam mimo ,że sam to podłączałem bo wszystko opierało się tylko na powpinaniu wtyczek.
W kazdym razie ringi widać w dzień i w nocy nawet przy włączonych ksenonach(HID)6000k
porobie fotki jak to wygląda
_________________ Szczęście:dobre konto w banku,dobry kucharz i dobre trawienie:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum