Witam wszystkich. Mam problem jak w temacie i pytanie jest takie , czy macie jakis patent na przyciemnienie tylniej szyby w E36 coupe ? dwie tylne boczne wyszly mi calkiem calkiem ale na tyl juz poszly mi dwie folie ;( . Moze jakis zaklad we wrocku ? ( niedrogi niekoniecznie z atestem). PS. Szukam dystansy 20mm do tego modelu na tyl ;-)
najpierw na mokro nalozyli folie na szybe od zewnatrza auta, wycieli ja, dopsowali i nagrzali ja zeby idealnie pasowala. Pozniej porostu zalozyli ja wewnatrz auta i tyle
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: BMW E36 318iS Coupe LPG
Wiek: 30 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 27 Skąd: Wrocław/Głogów
Wysłany: 15 Czerwiec 07, 16:04
Dzieki za informacje gdzie mozna to zrobic , jak mi sie nie uda tak jak pisze maximus to podjade. Nie jestem pewien ET mam chyba 45 felgi 17 ATS-a , ale ostatnio mialem malego dzwonka jakis busik zawadzil moj prawy tyl ;-( (braklo 0,5 metra) i przy okazji naprawy poszerzylem nadkola
Ja tez polecam na zmigrodzkiej:)mi za tylnia szybke do e30 wzieli 100 zl tylko musialem sam sobie ja wyjac i zamontowac a jak Ci sie nie chce bawic to mysle ze 20-30 zloty trzeba doplacic:)
zobacz na grota-roweckiego "AUTO-STYLE"
tylko niewiem jak tam przyciemianie wychodzi finansowo
http://folieokienne.com.p...ennik/index.htm
To jest ich cennik, nie wiem, czy to jest jakaś taka super korzystna cena, ale trzeba przyznać, że ilekroć tamtędy przejeżdżam , to sporo aut tam stoi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum