mam pytanie czy ktoś ma założony podłokietnik taki z seri uniwersalny jeżeli ktoś ma to mógłby wrzucić fotke jak to wygląda i czy wogóle one pasuja i nie przeszkadzają??
Mój samochód:: BMW E36 318iS Coupe LPG
Wiek: 30 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 27 Skąd: Wrocław/Głogów
Wysłany: 15 Czerwiec 07, 16:10
Mam cos takiego u siebie w e36 i raczej odradzam , moze nie wyglada to zle ale strasznie trzeszczy ,mozna je dopasowac tak zeby byly wygodne, zacheta moze byc tylko koszt , w stosunku do orginalu. Fotek niestety nie mam .
Ostatnio zmieniony przez Damian W 15 Czerwiec 07, 16:12, w całości zmieniany 1 raz
racja racja tez odradzam co orginal to orginal tylko cena orginału masakra .... wiec lepiej po prostu nic nie kupić , bo jeżeli ma cię ten podłokietnik z allegro denerwować lepiej dać na luz
Kiedys mialem podlokietnik zalozony w swojej pierwszej buni e30. Nawet wygladalo jako tako, ale cholernie nie wygodne do manualnej skrzyni. Przeszkadzalo jak diabli przy zmianie biegow, a szczegolnie jesli chcialem szybko zmienic. Strata kasy. Mialem zalozony az cale 3 dni..
a mi si to strasznie podoba dokadnie takie
http://allegro.pl/item290...row_ss_vat.html
a może ktoś to ma założone i mógłby fotke wrzucić i czy to pasuje do e36 ? niestety nie stac mnie na oryginał bo cena jest strasznie odstraszająca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum