Witam ma ktos z was zamontowane w e36 neony pod autkiem? kupilem jakis miesiac temu i nie mam calkowicie pojecia jak to zamntowac albo gdzie znalesc pod spodem auta takie miejsce jakies pomysly?
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Mój samochód:: BMW 520i 24v (M50)
Wysłany: 5 Wrzesień 07, 08:06
Kolega ma racje nie zakładaj tego.Ale to twoje auto i nic nam do tego.Osobiście Mi to się nie podoba.Ostatnio w TVN TURBO Tede zakładał coś takiego w e30,paskudna sprawa.
Dołączam się do opinii kolegów Neony raz , że niedozwolone, dwa, że nadają się tylko do DEMOCAR'ów - - ale jak ktoś trafnie zauważył - to Twoje auto ...
Mój samochód:: BMW E30 318i, oraz E36 320i
Wiek: 28 Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 83 Skąd: Ciche k/ Zakopane
Wysłany: 6 Wrzesień 07, 06:51
Weź to sprzedaj albo zakop pod ziemię i nigdy tego nie zakładaj do BMW poprostu jeśli tam nie ma miejsca pod samochodem na coś takiego to nie warto nawet szukać gdzie to przyczepiś!!!!!
to juz postanowilem jak ktos chce to sprzedam chyba ze sie dzis zastanowie czy pod maska do oswietlenia silnika jak jest ciemno tego nie zamontowac co wy na to?
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 7 Wrzesień 07, 08:29
MAXIMUS powiem jedno jak zalozysz to fajnie zima idzie dzien coraz krotszy a takimi neonami rozswietlisz nam droge w ciemnosciach, a tak powaznie to nie zakladaj bo nawet nie ma jak na przod i tyl miejsce znajdziesz ale na progi to sie nameczysz
Mój samochód:: bmw E32 AC Schnitzer
Wysłany: 7 Wrzesień 07, 14:20
Pod maską tez moze wyjsc lipa gdyz temperatury wysokie i czy neonow niepodsmazysz Kurcze,ale sam niewiem ,moze przesadzam. Mysle ze neony to nie pseudo-zywiczne spojlery,czy lampy"lexus" ,po zalozeniu niewidac ich ,a z wlączonymi tez pewnie bys malo jezdzil bo po pierwsze niewolno ,a po drugie troche wiocha. Mysle ze skoro je kupiles ,znaczy ze ogulnie podoba ci sie taki gadzet wiec moje zdanie jest takie ze spraw sobie tą przyjemnosc i wsac je pod autko. Sam nie jestem entuzjastą takich upiększen ale wiem jedno .Kazdy kto krytykuje i potem na realu zobaczy ,smieje sie i najczesciej mowi że on by sobie tego nie zalozyl ale tragedii nie ma. Bmke masz fajną,jeszcze neonek bylby pod kolor to dla wlasnej radosci czemu nie.
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 7 Wrzesień 07, 14:42
Kazdy kto krytykuje i potem na realu zobaczy ,smieje sie i najczesciej mowi że on by sobie tego nie zalozyl ale tragedii nie ma. Bmke masz fajną,jeszcze neonek bylby pod kolor to dla wlasnej radosci czemu nie.
Mój samochód:: Było E34,jest padlina czyli E36
Wysłany: 8 Wrzesień 07, 15:23
maximus jak już to kupiłeś i podoba Ci sie takie coś,to może do bagażnika to schowaj. Zawsze jak Cie gliniarze zatrzymają to im pokażesz: a tu trzymam oświetloną gaśnicę i świetlisty trójkąt. Jak im się spodoba to może unikniesz mandatu,jak nie to...peszek
Zawsze jak Cie gliniarze zatrzymają to im pokażesz: a tu trzymam oświetloną gaśnicę i świetlisty trójkąt. Jak im się spodoba to może unikniesz mandatu,jak nie to...peszek
To nie działa w ten sposób Wszelkie źródła światła nie pochodzące z reflektorów przednich (światło białe lub ksenon) lub ze świateł tylnych (światło czerwone) są niedozwolone. Oczywiście możesz miec pod maską - ale to chyba musi byc zatwierdzone jakąś homologacją (żeby się nic nie zajarało lub tym bardziej nie rozcięło przewodów paliwowych).
Neony pasują do demo-carów, a nie w autach na codzień. Chyba, że chcesz życ w stresie, że tym razem może nikt nie zauważy (policja / straż miejska). Chyba nie chodzi o to
Lepiej zainwestowac w lepsze car audio lub felgi albo jeszcze coś innego. Oczywiście to tylko moje zdanie
tak bazylfox masz racje ale jak kupywalem auto to bylem mlody i glupoi i pare dni po kupnie auta zakupiel to ustrojstwo na allegro i tak mi juz pozostalo. pod autko napewno nie zamontuje bo musialbym ja podwyzszyc a tego nie zrobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum