clear red withe czyli o jakich jest rozmowa, o tych czystych szklach czy o tych jak od m-ki? bo jak o tych czystych bialo czerwonych a raczej srebrno czerwonych to so do bani tak jak i reszta typu lexus. moim zdaniem pasuje jedynie takie od emki. moga byc zamienniki ale z plastikiem matowym a nie przezroczystym.
Mój samochód:: E36 coupe M'Technik
Wysłany: 31 Sierpień 07, 18:51
Witajcie.
Miałem kiedyś zapodane lampy clear biało czerwone ale jakoś nie mogłem na nie długo patrzeć! Zdecydowanie powróciłem do oryginalnych (M3) ale to moje prywatne zdanie. Żadna lampa nie będzie dawała tego uroku co oryginał biało czerwony.
michał 5
Mój samochód:: 525i Touring E-34 i 316i E36
Wysłany: 13 Listopad 07, 21:52
no ori są najlepsze a te pasowały by do srebrnej ewentualnie. fajnie jeszcze by wyglądały gdybyś przerobił je na czerwono całe. ale to trochę agro mogło by wyjść.
Mój samochód:: BMW 318 IS Coupe [BrillantRot]
Wiek: 25 Dołączył: 09 Gru 2007 Posty: 110 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 11 Grudzień 07, 22:31
ja mam czerwona bunie i do przodu założyłem clear [przezroczyste] kierunki, a nad tylem mysle nad zakupem tych pół na pól czerwono białych??? dobry pomysł :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum