Jak myślicie zostawić telampy czy zmianić?
Mi osobiście nie bardzo one pasują
I co sądzicie o tych felach MOMO??
aha no i oczywiście znaczek "tuning" będzie odklejany!
lexusy to masakra jak dla mnie "wali japończykem" na kilometr,
fele nienajgorsze trochę chyba M-ki przypominają,
to typowy przykład wiejskiego tuningu zew. leksusy i zawiecha od tarpana,
wygląda fajnie, ale to juz nie BMW z takim silnikiem........sorry
lexusy masakra najlepiej je wywal niech nie chanbia tej pieknej marki BMW a fele spoko choc mi osobiscie podobaja sie z fajnym parapecikiem ale kazdy lubi co innego a ogulnie furka ladna tylko te lexusy ja szpeca i to bardzo !!
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 2 Marzec 08, 22:50
dzięki za szczere odpowiedzi
też uważam że to lipne lampy i nie pasują ale kupiłem tą bunie ze względu na stan techniczny a lampy wymienie bankowo
Jeszcze nie wiem kiedy ale wymienie.
_________________ Tylko odważnym dana jest godna śmierć
wiadomo ze auta nie kupuje sie ze wzgledu na lampy ale w tym wypadku musisz je koniecznie zmienic. lepsza seria z pomaranczowym kierunkiem ale najlepszym wyjsciem bedzie m3 ori lub hella black albo ewentualnie clear red-white - ale te juz nie kazdemu sie podobaja
Mój samochód:: BMW E36 318 TDS
Wysłany: 3 Marzec 08, 18:59
spoko znaczka już nie ma a lampy tez sie niebawem zmienie
Myślałem właśnie nad Clear red-white.
Konradbmw --> Jeśli nie żartujesza zamianą to jestem chętny
_________________ Tylko odważnym dana jest godna śmierć
nie żaruję chętnie sie zamienię lubię wieś tujning jak to niektórzy nazywają ale furka ma mi sie podobać moje są w takim stanie jak coś to możemy sie gdzieś umówić na wymiankę ja mieszkam 4 km od wrocka w kierunku na Wałbrzych
ale oczywiście mogę gdzieś podskoczyć
Wysłany: 4 Marzec 08, 12:21
bunia jest naprawde ladna na żywo i fajnie się prezentuje na tych felgach, równiutka, ładnie chodzi, moim zdaniem zakup dobry.
Mój samochód:: BMW E36 318is coupe
Wysłany: 10 Marzec 08, 14:28
O lampach już powiedziano,dołączam sie. A co do felg to myślę że są nie złe,ja bym ją tylko delikatnie obniżył,straciła by się ta rażąca przestrzeń miedzy kołem a nadkolem (zwłaszcza z przodu). Bo co do zmiany felg na większe to zastanów się jeszcze bo ja mam 17 i przez ostatni sezon prostowałem 3razy a tydzień temu tak przyj...łem w dziure że mam małe pęknięcia.Ale to już twój wybór.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum