Mój samochód:: BMW E36 Compact
Wysłany: 26 Sierpień 07, 20:55 Jakie wybrac lampy do E36 Compact?
Witajcie mam zamiar w ciagu najblizszych dni zmienic lampy i powiem szczerze ze przymierzam sie do soczewek angel eyes,ktore sa dostepne w kolorach czarnym i srebrnym(chrom) .Jak myslicie ,ktore lamby beda na czarnym aucie ladniej wygladaly i ktore beda lepsze
moim osobistym zdaniem jeśli masz wstawki chromowane w aucie np grill to ja bym brał w kolorze srebrnym(chrom) na czarnym aucie ładnie się prezentują takie wstawki bo jest dobry kontrast pozdrawiam
Wysłany: 26 Sierpień 07, 21:13
Evan prawde mowiac ja tez sie ku takim bardziej sklaniam bo kumpel ma tez na czarnej e36 ale na sedanie i wyglada bomba ale moze chlopaki jakies inne pomysly jeszcze by mieli wiec warto posluchac i cosik wybrac.
Wysłany: 26 Sierpień 07, 22:04
bazylfox dzieki za foty. Powiem szczerze ze jakos bardziej do gustu przypadaja mi jasne z czarnym lakierem fajny bedzie kontrast i chyba sa warte uwagi.
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 4 Wrzesień 07, 15:07
nigdy w zyciu chromowane paskudy i juz jak chcesz chromy do kontrastu to sobie zaloz chrom na klamki chromowane lusterka m3 i rygielki chromowane wycieraczki szyby przedniej ramke wokol skrzyni biegow chromowane listwy na progi ramki chromowane wokol przelacznikow i nerki tez chromowane cale bo taki fajny kontrast daja a na lusterko chromowany rozaniec do jasnego szarego auta albo bialego jeszce oki ale nie do ciemnego wtedy widac tylko te lampy i nic wiecej chromowane klamki do srodka i wstawke na kierownice chromowana i galke chromowana do zmiany biegow chromowana pletwe na dach
Ostatnio zmieniony przez BOKSA 4 Wrzesień 07, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 5 Wrzesień 07, 09:19
No teraz BOKSA to zaszalales hahahah ja bym tak swojego autka nie przerobil bo stracilo by to dobry gust i smak hehe ale pewne elementy mozna zmienic,lecz bez przesadyzmu:)
Wysłany: 6 Wrzesień 07, 17:09
BOKSA oj pasuje pasuje na miescie kilka czarnych sztuk z takimi lampami widzialem i wyglada to naprawde konkretnie ale jak widac kazdy ma swoj gust i jednemu sie podoba chrom a drugiemu zlom hehe Lecz mimo wszystko dzieki za Twoja opinie.
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 7 Wrzesień 07, 08:22
ty nie masz pokazywac lamp tylko auto a przy chromowanych bedzie odwrotnie wszyscy beda widziec te lampy a nie auto a poza tym te lampy juz przechodza w zapomnienie bo prawie kazda ma chromowane
sulek
Mój samochód:: BMW E36 COUPE 318is
Wiek: 24 Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 30 Skąd: Wałbrzych / Wrocław
Wysłany: 11 Marzec 08, 00:32
Jeśli wymian to tylko na te lampy IN.PRO lub Hella, tylko, że te ostatnie są drogie. Uważam, ze czarne są lepsze, ponieważ bardzie kontrastują z ringami i bardziej je będzie widać na dnia na czarnym tle niż na chromowanym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum