Jeśli jeździsz po Wrocławiu to o 18'' nawet nie myśl - prostowanie felg raz w tygodniu
Ja jeżdżę na 15'' i nigdy nie zdarzyło mi się obtarcie - więc 16 lub 17 cali to chyba najbardziej optymalny wybór.
Co do wyboru felg - to każdy ma inny gust... Najlepiej popatrzeć na całokształt wśród fotek na allegro lub po prostu dopasować coś na stronce ostatnio odnalezionej przez mariusz13 :
ja mam 18 smigam po wroclawiu na profilu 225/40/18 i jest git hehe jak ktos nie ma to niech sie nie wypowiada a felgi mam proste pozdro
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
17 mnastki et-35 lub większy oponki 225/40/17 taka jest moja propozycja >ładny wygląd i znośne prowadzenie bo nawet ja zawiecha dobra to przy 180 zaczyna nosić przynajmniej u mnie
Mój samochód:: E36 coupe M'Technik
Wysłany: 31 Sierpień 07, 18:56
Zdecydowanie polecam 17 cali sam posiadam , także wygląd wizualny i prowadzenie pojazdu się zmienia. Co do wzoru to decyzja ciężka każdy preferuje coś innego, ja natomiast jestem za oryginałami oponki mam P: 215/45/17 T: 235/40/17 zdecydowanie bez zastrzeżeń!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum