Kopia Forum BMW
BMW

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  Regulamin forumRegulamin  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat :: Następny temat
dopasuj felgi do buni :) fajna stronka
Autor Wiadomość
mozaik 

Mój samochód:: BMW 525 tds
Wysłany: 16 Maj 07, 00:25   dopasuj felgi do buni :) fajna stronka

witam wpadła mi w rękę stronka gdzie mozna zobaczyć fajne felgi i przylozyc je do swojej buni :) moze ktos juz taka zna no ale w razie co zostawie link. niestety jest to strona niemiecka wiec kilka objasnien :)

http://www.reifen.com/rims/search.do?nextStep=1

-wybieramy marke auta. w naszym przypadku bedzie to BMW i klikamy "weiter"
-nastepnie wybieramy model z dostepnych w rozwijanym menu i znow "weiter"
-teraz wybieramy dokladniej o co nam chodzi (mozna poznac swoje cudo na zdjeciu a dokladny model wybrac z menu obok) no i jak ostatnio "weiter"
-pojawi sie wybrana furka. nad fota sa male kwadraty, dzieki ktorym dopasujemy kolor
-pnizej fotki jet cala gama felg, od najtanszych do najdrozszych

felgen in der GroBe(srednica felgi) hersteller(typ felgi)

-wybieramy co nas interesuje (czy wszystko "alle", czy moze konkretny typ i srednicz)
-klikamy "Suchen"
-wybrane felgi pojawia si ponizej foty. kliknij na ktores a pojawia sie na focie przy furce

moze nie jest to super rozwiazanie bo i jakosc nie najlepsza ale zawsze moze pomoc :) zauważcie ze ceny niektorych felg sa nizsze niz w polsce. firma miesci sie w dreznie. kumpel zakladal u nich felgi i dostal do nich komplet nowiuskich opon :D

do mojej bordowej 525 tds E34 najbardziej podpasowaly 17'' Exclusive Line uklon_bmw

pozdrawiam

Odpowiedz do tematu