typ 2 i 3 widujemy coraz czesciej, dlatego nr 1 - dają rade i nie ma ich pewnie jeszcze nikt a propos, poszukuje clear'ów, lub czerwonych z białym kierunkiem, albo czarnych (jak od Tresera) , do E-34 Touring Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
Mój samochód:: bmw 525tds touring
Wysłany: 16 Maj 07, 19:12
rafal_beny napisał/a:
typ 2 i 3 widujemy coraz czesciej, dlatego nr 1 - dają rade i nie ma ich pewnie jeszcze nikt a propos, poszukuje clear'ów, lub czerwonych z białym kierunkiem, albo czarnych (jak od Tresera) , do E-34 Touring Ktokolwiek widział ktokolwiek wie?
ja tez, od dłuzszego czasu. jak znajdziesz to daj znać.
pozdrawiam .
Mój samochód:: BMW e34 525i M50B25
Wysłany: 25 Marzec 08, 12:37
Clear'y.. a nie lepiej oryginalne przydymione? jak dla mnie clear'y tylko szpeca auto i zatracaja ducha e34. Chociaz 1 nie bylaby najgorsza.. skoro juz maja byc clear'y
_________________ We stand strong for what we beleive in... We ride together, we die together...
Ostatnio zmieniony przez Giera 25 Marzec 08, 12:38, w całości zmieniany 1 raz
Mój samochód:: BMW 525 (e34) touring / automat
Wiek: 29 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 302 Skąd: Zawidów (DZG)
Wysłany: 26 Marzec 08, 17:11
Giera, Moim zdaniem, chociażby Piotr Gackowski na ostatnim spocie udowodnił, że wszystko jest sprawą gustu. Patrząc na jego autko, reprezentujące diametralnie inny styl niż moje (i wnioskując z twojej wypowiedzi - twoje), mogłem powiedzieć dużo, ale na pewno nie to, że jest brzydkie i nie pasuje to e34... bo takie nie było.
Uważam, że idąc własną drogą (i stylem) w przeróbce auta, zawsze osiągnie się coś niepowtarzalnego. A jeśli ta niepowtarzalność razi oczy to trzeba po prostu je zamknąć...
Mój samochód:: BMW e34 525i M50B25
Wysłany: 27 Marzec 08, 21:44
tazunio, Tak masz racje.. ale widzialem niedawno zdjecia przerobki rosjan.. i z pieknej e34 stalo sie wielkie ***
Ta bunia bardzo ladnie wyglada.. ale jednak jestem za oryginalem + dokladki progi jakas lota fajny tlumik aluski. Nie powiem ze nie.. sam tez robie modyfikacje ktore nie odpowiadaja np moim kumplom ale to moj gust a o gustach sie nie rozmawia niby ;]
Tylko jest jedno ale.. Robic samochod trzeba rowniez ze stylem i wyczuciem.. bo czasem w wlasnej fajtazji mozna zejsc na wieś tuning (nie obrazajac ludzi mieszkajacych na wsi - sam mieszkam na wsi) albo kosmos tuning - dziwioląg.. dolacze zdjecia jak znajde tamta oblesna e34 by rus.
@edit
tu macie foty do niczego bmek.. bynajmniej dla mnie.. nawiasem to sa e34
_________________ We stand strong for what we beleive in... We ride together, we die together...
Ostatnio zmieniony przez Giera 27 Marzec 08, 21:55, w całości zmieniany 2 razy
Ja mam na swoim trupie opcje numer 3 , ale powiem że do innego koloru bym nie założył , jakoś bardzo mi podeszły do czerwonego i wydaje mi się że pasują
Te lampy są wzorowane na lampach z E46 więc nie można mówić o udziwnieniach bo to goście z BMW wymyślili taki wzór i tyle
Moje padło :
A tu E46 w której takie są w oryginale :
Moje są z IN-PRO , śmigam na nich dwa lata i nawet żarówki nie musiałem jeszcze wymieniać , taki fart ...
Ostatnio zmieniony przez Lucius 28 Marzec 08, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie skumałem do końca co napisałeś
W E46 są oryginalne w takim wzorze , może nie te na zdjęciu ale są więc napisałem że nie jest to wymysł chińskiego projektanta tylko coś związanego z BMW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum