Mój samochód:: bmw E-36 coupe 1,8 is
Wysłany: 19 Kwiecień 07, 21:26 17 z oponami 235/40 czy podejda do e36
mam pytanko a mianowicie czy 17 z oponami 235/40 czy podejda do e36 coupe bez zadnych zmian w zawieszeniu??czy bedzie tarło na dziurach czy raczej nie powinno byc problemu??
Ja mam dokładnie zestaw do siebie 235/40/17, jak odbiorę śrubki z chromowania to będę skręcał felgi i zakładał.
Przy odpowiednim ET felg nic nie będzie obcierać, zresztą 235/40 jest to profil właśnie odpowiednio dobrany do E36 i nawet w salonie jak sprzedawali to właśnie takie
http://www.realoem.com/bm...200&hg=36&fg=15
Ja też mam E36 na takich właśnie parametrach 235/40 ZR17 ET35 jeszcze zglebione i jest git , nic nie trze , nic sie nie dzieje pozatym , że troche twarda jest
pozdro
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Ja też mam E36 na takich właśnie parametrach 235/40 ZR17 ET35 jeszcze zglebione i jest git , nic nie trze , nic sie nie dzieje pozatym , że troche twarda jest
pozdro
a jaka masz glebe jak mozna zapytac ? bo szukam tez 17stek na podobnym profilu i do gleby 60/40 lub 50/20...Czy wejdzie z takim czyms i czy da sie jeszcxze spokojnie smigac ??
chyba nie powinno myc problemow bo ja mam takie felgi w e30 i pasuje wszystko spoko...taki profil opony i felga sa zamiennikiem dla r14/65 wiec spoko....:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum