Mój samochód:: Renault Laguna kombi....
Wiek: 30 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 209 Skąd: Okolice Krakowa
Wysłany: 4 Maj 07, 15:25
Ładnie sobie mruczy podoba mi sie tylko... nie widza mi sie w bmw te koncówki podwiniete do gory proste sa ladniejsze ale to oczywiscie rzecz gustu....Pozdro
piotrze ... pamietaj ze to m40 wiec jak na 4 cylindry to i tak niezle gdyby bylo o 2 garki wiecej to piekny dzwiek stworzyl by sie samoistnie . przy dodaniu jeszcze dwoch juz zaczynaja chodzic ciarki po plecach .codziennie odpalam swoja czerwona bestie i nie moge sie nasycic bulgotem silnika made in usa gdzie przepotezny bas i wibracje powietrza sa nie do opisania
_________________ Jak bede chcial pojezdzic mercedesem - gwizdne na taksowke
Oj ja sie tu zgodze z Piotrem, ze nei za bardzo, to peirdzi... A tego nie powinno byc... Wydech zle obliczony, moim zdaniem to auto teraz ma mneij niz seria, b ogo dlawi (peirdzenie jest teg owynikiem)
Jak sie stoi obok auta to inaczej to brzmi , bardziej basowo moja poprzednia E30 też tak chodziła , to M40 i inaczej chodzić nie będzie. Porównaj z golfem REMUS SPORTAUSPUFF na naklejce z tyłu na szybie to M40 i tak dobrze basuje.
_________________ Nie jedź szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać
Maximus powiem tak:
miałem M40 i wiem jak to chodzi oczywiscie że to 4 gary a nie sześć.......
wywaliłem kata i była rurka i przelotowy z tyłu i to fajnie chodziło jak WRC i strzały z wydechu tyle że koło niebieskich nie dawałem gazu yhyhyhyh
póżniej założyłem zamiast kata środkowy tłumik i było cool
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 26 Czerwiec 07, 11:16
ocence u mnie jak to brzmi zamiast kata jest tlumik od 323i a motor to m20b20
http://opto.wrzuta.pl/aud...E/no_i_zagadala moze za mocno ja wykrecilem ale jakos tak wyszlo ;p
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Mój samochód:: BMW e30 sedan m20b20
Wysłany: 27 Czerwiec 07, 10:24
i dobrze ze prawie a nie jak ;p hehe jeszcze mi brakuje troche oryginalnosci a moze to jest brak tego czegos bo wczesniej byla eta a tego brzmienia sie nei da podrobic tam spokojne obroty i glebokie brzmienie czuc bylo pojemnosc i moc tutaj to juz lekko kosiarka zalatuje taki jakby bardziej wykrecony (w sumie odcina przy 6750 a etka przy 4750)
_________________ W zyciu mam dwie milosci : Vivoncia i BMW ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum