Wysłany: 26 Kwiecień 07, 15:55 Robi ktos we wroclawiu Tlumiki na zamowienie
Czesc,
Wiem ze w niemczech sa warsztaty gdzie robia tlumiki na zamowienie(tzn. omawiasz material, dzwiek i koncowke) jest moze taki warsztat na terenie wroclawia ??
takiego wrsztatu to ja nieznam ale jesli mialbym polecic jakis warsztat wraz ze sprzedaza tlumikow to jest taki jeden zajefajny na opolskiej zaraz po lewej stronie jak sie jedzie od oławy
pozdrawiam
_________________ "Gdyby Bog popieral przedni naped chodzilibysmy na rekach"
Witam polecam zaklad voodoomotors.. ulica buforowa 52a tel 601557055
obecnie robia sie tam 2 corvetty stingray oraz 2 jeepy i nowy motor bmw
_________________ <<<<<<<<<<<<< www.degeneracja.pl >>>>>>>>>>>>>
Skupuje stare oryginalne katalizatory diesel ,benzyna ...info pod numerem 790850860 lub 507477928 lub pw
mi kiedyś tłumik do astry zespawał z blach koleś który miał warsztat pod społemem na końcu
inżynierskiej. Wiem że przeniósł się gdzieś pod giełdę samochodową. Ale czy zrobi
końcówkę customową to nie wiem....
Ostatnio zmieniony przez borsuk 27 Kwiecień 07, 12:00, w całości zmieniany 1 raz
antim
Mój samochód:: bmw
Wysłany: 11 Maj 07, 20:10
w sumie jeden z lepszych warsztatów to na Ks.Witolda, tam koło Costy
tlumiki.wroclaw.pl
Mój samochód:: bmw e36 318 tds kombi
Wiek: 28 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 681 Skąd: WROCLAW/ RADWANICE
Wysłany: 22 Maj 07, 17:49
opolska juz od dluzszego czasu nie bo tego magika ktory robil tlumiki juz nie ma, a na zamowienie to jeszcze tam gdzie serek pisal o ile wlasciciel nazywa sie paterek
faktycznie polecam zakład na Ks. Witolda, tylko u nich ciężko z terminami. A jeżeli ktoś potrzebuje zrobić jakąś rzeźbe z tłumikiem to polecam D&W na Borowskiej - przyjechałem na 8 rano bez żadnego umawiania i po zakupach auto stało o 8:15 na podnośniku. Chyba nie są drodzy (jak na mój gust)
Wysłany: 26 Październik 07, 14:27 Re: Robi ktos we wroclawiu Tlumiki na zamowienie
qbi79 napisał/a:
Czesc,
Wiem ze w niemczech sa warsztaty gdzie robia tlumiki na zamowienie(tzn. omawiasz material, dzwiek i koncowke) jest moze taki warsztat na terenie wroclawia ??
Pozdrawiam
WIATER
_________________ ...::: devil inside :::...
Potrzebujesz ulotki ? Katalogu? Strony www ? Wizytówki ? - Pisz śmiało na priv lub GG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum