Nie znam dobrze angielskiego ale moze powiecie cos wiecej co tam napisali z tego co wiem to gwint z regulacja na przod 40/80 i tyl 30/60. a jak warto czy da rade wyslac do polski POZDRAWIAM I DZIEKUJE!!
Mój samochód:: 528i SE AUTO
Wysłany: 27 Maj 07, 09:16
witam
Najprosciej to mozna ujac ze montujac te amory mozesz obnizyc auto od 20 do 70 mm zaleznie od tego jaki masz model.Reszta tego tekstu to zachwalanie firmy i opis ze nierdzewieja i nadaja sportowy charakter bez utraty komfortu.
Jesli chodzi o wysylke to pisza ze doreczaja tylko w Uk i podanych lokacjach ale na dole tego tekstu jest cos ze jesli paczka ma byc wyslana poza uk i do miejsc wyswietlonych dodana bedzie dodatkowa oplata.Takze musialbys spytac czy ci to przysla do ciebie.
Delivery Locations Location Cost
Northern Ireland Additional + £12.50
Rep of Ireland (ROI) Additional + £15.00
Isle of Wight Additional + £12.50
Isle of Man Additional + £15.00
Isle of scilly Additional + £12.50
Scottish Isles Additional + £12.50
Channel Islands Additional + £15.00
UK ORDERS ONLY
Currently we only deliver within the UK, Channel Islands, Eire and BFPO.
Currently we deliver within the UK and the Channel Islands, Eire and BFPO. An additional charge will be incurred for destinations outside the UK mainland and these are listed above.
dzieki za odpowiedz a mozna regulowac sobie samemu czy to jest samoregulujace tak jak wczesnie powiedziales do danego auta.. ? bo tego do konca nie wiem,a dosc wazne
Kamilu: takie zawieszenie to raczej samo sie nie wyreguluje. W sumie Inspektor Gadzet takie mial hehehe
Popatrz jak skonstruowane jest to zawieszenie..... mozesz je regulowac nakretkami... tam masz taki gwint (stad nazwa gwintowane)
Skracasz badz wydluzasz sprezyne, plus masz jeszcze regulacje tlumienia.
Poszukaj u nas eibacha, koni (chyba robi kity amor+spring), czy H&R czy KW, WEITEC
Poszukaj na www. Ceny calkiem, wykonanie / jakość OK, po co ściągać z UK??
Ostatnio zmieniony przez KoCureK 21 Czerwiec 07, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum